2777
2789
عنوان

من چرا ایقد عاشق شوهرمم خلاصه زندگیمو میگم بگید علتش کمبوده محبته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 27 پست
کمبود محبت داری و شوهرتم س ک س ش خوبه :/

اصلاااااااا شاید دو هفته داشته باشیم مگه عمه چی ب این چیزاست

معجزخدام معلوم نشد چراکاربریمو ترکوندن 😡ﻗﻮﯾﺘﺮﯾﻦ ﺍﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ " ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﺍنیه" ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ دیدن یا شنیدن ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻓﺮﺩﻱ ﻭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻭ ﺍﺳﻴﺪ ﭘﺎﺷﻲ ﻭ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ …!! ﻭ ﻣﺰﺍﺣﻤﻬﺎﻯ ﺧﻴﺎﺑﻮﻧﻲ و فشارهای خانوادگی و نامردی ها و هزار جور ترس و وحشت اجتماعی …!! و ﺯﻭﺭ ﮔﻴﺮﻱ …!! و ﻗﺘﻞ…!! ﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺧﻄﺮ ﺩﻳﮕﻪ …!! ﻫﻨﻮﺯﻡ که هنوزه ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻪ …!! ﻭﺭﺯﺵ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! دوست میشه …!! ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! خواهری میکنه…!! دلسوزی میکنه …!! ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﻭ سعی میکنه که با تمام وجودش به فرزندش یاد بده که: * ﺁﺩﻡ !* ﺑﺎﺷﻪ ولی باز هم … هیس دختر ها فریاد نمی زنند… سلامتی همه دخترای دلپاک و با شرف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕😕😕اره

😂😂😂😂خوب شد یکی مثه خودم پیدا شد

معجزخدام معلوم نشد چراکاربریمو ترکوندن 😡ﻗﻮﯾﺘﺮﯾﻦ ﺍﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ " ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﺍنیه" ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ دیدن یا شنیدن ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻓﺮﺩﻱ ﻭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻭ ﺍﺳﻴﺪ ﭘﺎﺷﻲ ﻭ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ …!! ﻭ ﻣﺰﺍﺣﻤﻬﺎﻯ ﺧﻴﺎﺑﻮﻧﻲ و فشارهای خانوادگی و نامردی ها و هزار جور ترس و وحشت اجتماعی …!! و ﺯﻭﺭ ﮔﻴﺮﻱ …!! و ﻗﺘﻞ…!! ﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺧﻄﺮ ﺩﻳﮕﻪ …!! ﻫﻨﻮﺯﻡ که هنوزه ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻪ …!! ﻭﺭﺯﺵ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! دوست میشه …!! ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! خواهری میکنه…!! دلسوزی میکنه …!! ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﻭ سعی میکنه که با تمام وجودش به فرزندش یاد بده که: * ﺁﺩﻡ !* ﺑﺎﺷﻪ ولی باز هم … هیس دختر ها فریاد نمی زنند… سلامتی همه دخترای دلپاک و با شرف
اسمش قطعا عشق نیست دوستمون درست گفتن شخصیت مهر طلب و‌وابسته یکی از نشونه هاش همینه

خوب درمانش چیه😪

سرچ کن طرحواره رهاشدگی در موردش بخون ببین در موردت صدق می کنه

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
خوش به حالت شوهرت حسودیم شد. کاش یکی بود منم اینقدر دوست داشت.  علتش رو درست حدس زدی

شوهرم قدر نمیدونه بازم ب کاراش ادامه میده ولی من باز وختی میبینمش شروع میکنم حرفای عاشقونه یا بعد ی جرو بحث ی سوپرایز براش درست میکنم ک ارز،دلش،دراد

من  دعوای بزرگ کنیم میزارمش بلک لیست عادتم خیلی بده ولی نمیدونم چرا این کارو میکنم بیچاره هزار ...

هیچوقت در حرف زدنو رو خودتون نبند حتی بدترین دعواها و قهرها راه حلش فقط حرف زدنه اگه به بلک لیست کردن ادامه بدی یه روزی شوهرت از در زدن خسته میشه بالاخره و پشیمون میشی.

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
هیچوقت در حرف زدنو رو خودتون نبند حتی بدترین دعواها و قهرها راه حلش فقط حرف زدنه اگه به بلک لیست کرد ...

اخه به بهونه های الکی زنگ میزنه منم از دستش بخاطر دعوا ناراحتم سعی میکنم دیگه این کارو نکنم

دوست عزیزم واسه بارداریم یه صلوات میفرستی 😍😍

دوستان درست ميگن شخصيت مهرطلب داري ولي اگه همينجور ادامه بدي و پاسخ نگيري ممكنه خيلي راحت درگير يه آدم بيخود ديگه بشي و زندگيت به فنا بره ،چون مرداي هوسباز هم دنبال شكار اينجوري ميگردن ،به خودت بقبولون كه دوستش داري ولي نبايد آويزون باشي ،هرچند بهت سخت بگذره ولي روي خودت كار كن 

دوستان درست ميگن شخصيت مهرطلب داري ولي اگه همينجور ادامه بدي و پاسخ نگيري ممكنه خيلي راحت درگير يه آ ...

ببخشید عزیزم شما روانشناس یا مشاور هستید ؟