2777
2789
عنوان

بارداری بعد از سقط؟؟

223 بازدید | 20 پست

دوستان عزیز تقریبا یکسال و نیم پیش سقط داشتم و بعد از ۶ ما جلوگیری دیگه باردار نشدم

بنظرتون چکار کنم؟

کیا مثل من بودن؟

دکتر هم رفتم که متفورم ین مصرف کردم ولی نتیجه نداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من دو هفتس سقط کردم. دکترم گف اصلا جلوگیری نکن. تا پاک شدی اقدام کن. البته من 36 سالمه . نمیدونم جلوگیری کنم یا نه ؟؟؟دکترم گف اینکه میگفتن بعد سقط چندماه صبر کنید یه نظریه قدیمیه

من سقط کردم و دکترم بهم گفت تا پریود سومو شدی سریع اقدام کن تا بگیره.منم با اولین اقدام باردار شدم ن ...

آخه من خونریزی شدید داشتم دکترم گفت ۶ماه فرجه بده

والا من دو هفتس سقط کردم. دکترم گف اصلا جلوگیری نکن. تا پاک شدی اقدام کن. البته من 36 سالمه . نمیدون ...

درست گفته.دکتر منم میگفت اگه زود اقدام نکنی ممکنه احتمال بارداریت کم بشه.

خوبه من سقطش نکردم چون اول ب فکرم سقط اومد ولی بعدش پشیمون شدم(عقدم روسرم نریزید ناخواسته بود)

هنوزم عقدی؟

چه اشکال داره شوهرت از نظر شرعی مشکل نداره

عزیزم حتما مشکلی هست منم مثل شما بودم متاسفانه چند سال با دکترهای بیسواد وقتم تلف شد با همین تجویزهای بیخود تا رفتم پیش متخصص سقط مکرر و با هیستروسکوپی فهمیدن سپتوم دارم و برداشتم  و چند ماه بعدش باردار شدم. 

منظورم اینه که حتما پیش دکتر خوب برو...