2777
2789
عنوان

حس بدتان را تداوم ندهید

167 بازدید | 17 پست

قانون جهان هستی بر پایه احساس است، اگر به هر دلیلی احساس خوبی نداشته باشید و این احساس را ادامه دار کنید جهان اتفاقات بد را وارد زندگیتان می کند و این زنجیره آنقدر ادامه پیدا خواهد کرد تا روندتان را تغییر دهید به عبارتی شما از قانون حس خوب= اتفاقات خوب سرپیچی کردید و مجازات آنرا با اتفاقات بد زندگیتان می دهید.

می توانیم به مشکلات کمتر توجه کنیم،

اما می توانیم بر نکات مثبت زندگیمان تمرکز کنیم و بابتشان سپاسگزار باشیم

و اینگونه حس خوبمان را تداوم ببخشیم و طبق قانون جهان پاداش حس خوبمان را با اتفاقات خوب دریافت کنیم.

با پیاده روی کردن ؛با در آغوش کشیدن فرزندمان، با دوش گرفتن ،

با نوشتن با نماز خواندن با آواز خواندن با نوازش حیوان خانگیمان

با محبت کردن به عزیزانمان با صحبت کردن با خداوند احساسات مثبت ایجاد کنیم..

منکه حال دلم یک ماهه داعونه

برام دعا کنید از اوضاعم خسته شدم به شدت

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسي خيلي احتياج داشتم به خوندن همچين چيزي. از خستگي چشمام باز نميشه همش پيش خودم مي گفتم با اين خستگي و ناراحتي چرا توي ني ني سايت دارم مي چرخم. پس بخاطر اين بوده كه تاپيكت و ببينم و با حس بد نخوابم و تمرين حس خوب كنم😌

منکه حال دلم یک ماهه داعونه برام دعا کنید از اوضاعم خسته شدم به شدت

قرار نيست معشوق ما،
كلِ حال خوب ما را تامين كند.
ما خود بايد زخم هايمان را بيابیم
و آن ها را درمان كنیم...

يادمان باشد ما قرار است
براى اين كه رابطه ی عاطفى خوبى
را تجربه كنيم،
در گام اول به صلح درونى
رسيده باشيم و سپس
وارد رابطه ى عاطفى خوب شويم.

يادمان باشد ما در هيچ رابطه اى نه قرار است رابين هود كسى باشیم
و نه قرار است منتظر رابين هودى...

زخم هايمان را بايد خودمان حل كنم، انسانى كه زخم هايش را درمان كرده و رها و آزاد وارد
رابطه عاطفى مى شود،    
عجيب عجيب عجيب بر دل مى نشيند...حال دلتو خودت خوب کن عزیزم

شب که اومدم سایت میدونستم یه مطلب مثبت میزارن و من میخونم ..   

ای کااااش یه روزی برسه که همه و همه منفی هارو کنار بزارن و انقدر نچسبن به بدبختی هاشون هی ازش نگن و از ناله کردن لذت نبرن یه تاپیک مثبت میزنی هیشکی نمیاد فقط مصیبت نامه ها داغ و پرطرفدارن

متاهل هستم

حس خوب فقط با تغییر کردن ایجاد میشه هرچند تغییر کوچیک باشه،  تغییرم از حرکت و تلاش ایجاد میشه. 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
مرسي خيلي احتياج داشتم به خوندن همچين چيزي. از خستگي چشمام باز نميشه همش پيش خودم مي گفتم با اين خست ...

باورکنید کائنات به من دستور دادن تااین متنو تو نی نی سایت بزارم.حال دلت خدایی❤❤

قرار نيست معشوق ما، كلِ حال خوب ما را تامين كند. ما خود بايد زخم هايمان را بيابیم و آن ها را درمان ك ...

مرسی عزیزم 

ولی گاهی ادم خسته میشه کم میاره رو پای خودت وایستی حالتو خوب کنی ولی حالتو بگیرن خیلی بده

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
مرسی عزیزم  ولی گاهی ادم خسته میشه کم میاره رو پای خودت وایستی حالتو خوب کنی ولی حالتو بگیرن خ ...

انقدرقدرت داشته باش و بزرگ باش تاکسی جرات نداشته باشه حالتو بد کنه..اگه زمین خوردی زود پاشو اگه بدی دیدی زود فراموش کن و به فکر قصاص نباش ..خستگیتو بسپار ب خدا