2777
2789
عنوان

بچه ها من جدیدا شبا خیلی می ترسم و از ترس خوابم نمیبرد چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 30 پست

منم تازگیا شبا میترسم مخصوصا از اتاق خوابمون آخه تو پذیرایی میخوابیم با اینکه تو اتاق چراغ خواب رو همیشه روشن میذارم ولی نمیدونم چرا ازش میترسم یوقتایی تا صبح هی از خواب بیدار میشم شدیدا خوابم میادا ولی نمیتونم بخوابم دیگه 3 بار توحید رو با صلوات میخونم یجوری سعی میکنم میخوابم! 😥😥😥

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

قبل خواب جدول حل کن تاذهنت خسته بشه آیه الکرسی و سوره ی یس بخون تاآرامش بگیری 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی مدت توی خواب حیوانات می دیدم و میترسیدم مخصوصا سگ...جوری ک نفسَم بند میومد...بعد از چندهفته ب مادرم گفتم ک خوب شدم کلا...گفت دو روز پیش رفتم پیش دعانویس و اونم ی دعایی نوشت ک گزاشتم زیر بالشتت...من اصلا ب دعانویس و اینجورچیزا اعتقاد ندارم ولی ظاهرا بدون اینکه خبرداشته باشم جواب داده بود

من ی مدت توی خواب حیوانات می دیدم و میترسیدم مخصوصا سگ...جوری ک نفسَم بند میومد...بعد از چندهفته ب م ...

من به دعانویسی اعتقاد ندارم به نظر من که دروغه 

من ۵,ساله که تنهام ولی الان ۱هفته است اینجوری شدم اونم بخاطر مزاحمت هاییه که پیدا کردم البته خوابی که دیدم هم بی تاثیر نیست چند شبه خواب بد میبینم 

ولی الان حالم بهتر شد چقدر بعضی از آدم ها انرژی مثبتشون بالاست واقعا حال آدمو خوب می کنن 💙🌼🌺🌸

قبل خواب جدول حل کن تاذهنت خسته بشه آیه الکرسی و سوره ی یس بخون تاآرامش بگیری 

حوصله کتاب و جدول ندارم ۱۰۰تا آیه الکرسی خوندم ولی یاسین هم همین الان می خونم

جامو با شوهرم فعلا عوض کردم شاید بهتر شدم! ☹️

من از همسرم جدا شدم خیلی آدم بدی بود خیلی یادم که میاد خیلی ناراحت میشم یادمه یه بار که دوستم فوت شده بود شبا خیلی می ترسیدم به همسر سابقم گفتم تورو خدا بزار اول من بخوابم بعد تو بخواب ولی بدون توجه گرفت  خوابید چه شبای بدی داشتم اون شبا امیدوارم هر جای این دنیا داره زندگی می کنه یه شب آروم نداشته باشه 😔 

من از همسرم جدا شدم خیلی آدم بدی بود خیلی یادم که میاد خیلی ناراحت میشم یادمه یه بار که دوستم فوت شد ...

ان شاء الله که بهترین آدم تو بهترین موقعیت زندگیت سر راهت قرار بگیره و باعث آرامشت بشه🙏

الانم 3 بار توحید با صلواتاش بخون و مطمئن باش خدا خودش تنهاییتو میبینه و خودش هواتو داره نگران نباش

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
ان شاء الله که بهترین آدم تو بهترین موقعیت زندگیت سر راهت قرار بگیره و باعث آرامشت بشه🙏 الانم 3 با ...

این اصلا آرزوی خوبی نیست برای من چون من اصلا از ازدواج و مردها خوشم نمیاد 

این اصلا آرزوی خوبی نیست برای من چون من اصلا از ازدواج و مردها خوشم نمیاد 

شاید اونی که باید هنوز نیومده این حس رو داری! 

ان شاء الله هرچی که بهت احساس آرامش میده همون بشه! 🙏