بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
تو کانال تل گرام قیمت نمیزنه فقط نمونه ها رو میذاره.هر کدوم رو میخواستی از ادمین قیمت میپرسیدی البته الان دیگه فروش اینترنتی نداره و فقط حضوری شده.اما من یه بلوز و شلوار آستین کوتاه پسرونه رو تو شهر خودمون 65 خریدم همونو تو تل گرام پرسیدم گفت 43.
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
بعضيا ميگن به درد نميخوره؟ ميخوام يه جا برم همه وسايلو بخرم
خوب و بد همه چی داره نمیشه کلی گفت.منم از نزدیک نرفتم اما تو کانالش دیدم همه چی داره.البته بستکی به سلیقه و توان مالی شما تو خریدم داره.الان قیمتا واقعا سرسام آور شده.انشاا... به سلامتی و دل خوش خرید کنی عزیزم
من 5 سال پیش باردار بودم 7 ماهگی سیسمونی کامل خریدم شهرستان هستم و از اراک گرفتم.متاسفانه بچم مرده بدنیا اومد. واسه بارداری دوم جز لباس چیز دیگه ای نگرفتم.تو کانال آقا بزرگ بیشتر دنبال لباس بودم.اما دیدم که مثلا ست های کالسکه رو هم ایرانی میذاشت هم خارجی