2777
2789
عزیزم کاش میتونستم اینجا مشکلاتمو بگم... دلم میسوزه واسه کسی که مثل گذشته ی من پر از استرسه، من خیل ...

عزیزمممم هیچ کس از دل کسی خبر نداره  😢 تو حرفات پر از انرژی مثبته  تو  خود قانون جذبی فک کنم🤗🤗منم‌ اینجوری شدم الان دوماه بعد رابطه فرداش ترشح خونی دارم .خودمم دوست دارم برم پیش روانشناس شایدحالم بهتر بشه...تهرانی .روانشناس میشناسی خوب باشه 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالله که خدا واسه تو هم میخواد دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره😁 اگه تپل هستی وزنتو کم ...

چند سالته 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
آی گفتی خواهر ... منم همینجورم ولی شوهرم نمیذاره برم پیش روانپزشک . یبارم غایمکی  رفتم گفت دار ...

من قبلنا یه بار رفته بودم روانپزشک بهم قرص داده بود اطرافیانم گفتن قرص نخور منم نخوردم اما با گذشت زمان بیماریم بدتر شد.

بعدش دیگه به حرف کسی اهمیت ندادم رفتم و قرص خوردم و کاملا خوب شدم خدارو شکر.

هیچ خجالتی هم نمیکشم بگم بیماری اعصاب داشتم چون همونطور که جسم مریض میشه روح هم مریض میشه. 

همونطور که اگه بیماری جسمی رو جدی نگیریم و قرص نخوریم بدتر میشه، بیماری روحی هم همینطوره. اگه سرماخوردگی رو هم جدی نگیریم بدتر میشه

آدما تصور بدی از بیماری اعصاب دارن، من دیوونه نبودم فقط استرس بهم غلبه کرده بودو باعث هزار جور مریضی در من شده بود. استرس که درمان شد همه چیز درمان شد. الانم خیلییی وقته قرص نمیخورم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
من قبلنا یه بار رفته بودم روانپزشک بهم قرص داده بود اطرافیانم گفتن قرص نخور منم نخوردم اما با گذشت ز ...

افرین به شجاعتت😍😘

ادمهارو قضاوت نکنید فقط بخاطر اینکه گناهانشان با گناهانتان فرق دارد ....
عزیزمممم هیچ کس از دل کسی خبر نداره  😢 تو حرفات پر از انرژی مثبته  تو  خود قانون جذب ...

تهران نیستم عزیزم ولی حتما بگرد یه روانشناس خوب پیدا کن.

آخه من از سخت ترین روزها گذشتم... به خاطر استرس کلیه هام داشت از کار میفتاد، دکتر داخلی رفتم گفت باید دیالیز بشی. قلبمم آسیب دیده بود و مشکلات قلبی پیدا کردم‌. و مشکلات تنبلی که گفتم داشتم یائسه میشدم. دیگه فکر میکردم شوهرم منو ول میکنه چون کاملا یه فرد دور ریختنی و مریض بودم ولی شوهرم کنارم موند رفتم روانپزشک استرسم که کم شد کل بیماریهام خوب شد.

بعد از بارداری دکتر واسم آزمایش کلی نوشت در کمال تعجب دیدم مشکل کلیه م کاملا خوب شده. قلبمم مثل ساعت کار میکنه...

یعنی تمام اینا از استرس بود. دلم میسوزه واسه کسایی که مثل گذشته من استرسی هستن دلم میخواد دستشونو بگیرم و نجانتشون بدم دلم میخواد بگم از رفتن پیش روانپزشک خجالت نکشید!

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
27 سالمه و 50 کیلوام با 165 قد. لاغرم ولی این ماه شروع کردم به ورزش کردن 

نه تو که خیلی لاغری🙄🙄🙄

اره ن اضافه وزن دارم نه بی نظمی پریود فقط زیر چونم یه خورده موی زائد هست نمیدونم واقعا چرا دکترا میگ ...

منم زیر چونم مو داره دخیرت چند عددش