2777
2789
یک قاشق غذاخوری یا چایخوری گلم؟درضمن به سلامتی و دلخوش

مرسی عزیزم

یک قاشق غذاخوری سر خالی یا چای خوری سرپُر

ولی کاملا میکوبیدم چون درسته درسته بخوری همینجوری دفع میشه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
اره واقعا استرس خیلی تاثیر داره من خودمم کلی جوشی بودم و سر هرچی اعصابم بهم میریخت خداروشکر ی مدت یک ...

عدستو قربان بشم الهییی😘😘😘  حتما به دکترت بگو سقط داشتی بهت شیاف میده 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر خیلی خوشحال شدم برات تبریک میگم عزیزم. دعا کن منم به آرزوم برسم

ان شاا... عزیز دلم .

ان شاا... خدا جواب دل شما رو هم بده

ادمهارو قضاوت نکنید فقط بخاطر اینکه گناهانشان با گناهانتان فرق دارد ....
اگه بگم همه چیز استرس هست باور میکنی؟ من تنبلی تخمدانم در حدی بود که پریودم قطع شده بود داشتم یائسه ...

خداروشکر خدا حفظ کنه نی نیتو. من پریودام قبلا دوماه ی بار بود دکتر گفت تنبلی دارم از اونموقع دوفاستون خوردم الان ی ساله ک پریودام کاملا منظمه ولی دکترم گفت تنبلی هیچوقت خوب نمیشه 7 ماه پیش ی سقط داشتم تو 6 هفتگی ک دکتر گفت بخاطر تنبلیه حالام فعلا قرصا رو میخورم دیگه خسته شدم. تا خدا نخاد برگم از درخت نمیوفته دعا کنین خدا برا منم بخاد 😍

اگه بگم همه چیز استرس هست باور میکنی؟ من تنبلی تخمدانم در حدی بود که پریودم قطع شده بود داشتم یائسه ...

موافقم

چقدر حرفات امید میده به ادم.همش تونت دنبال دکترم الانم خونم افتضاحه حوصله هیچ کاری ندارم جز اینکه بگ ...

عزیزم کاش میتونستم اینجا مشکلاتمو بگم...

دلم میسوزه واسه کسی که مثل گذشته ی من پر از استرسه، من خیلی روزای سختی رو گذروندم. انشالله راه درستو پیدا کنی تا آرامش بگیری مطمئن باش با آرامش همه چیز حل میشه.

من نزدیک یک سال قرص اعصاب میخوردم از استرس زیاد واسه مسائل مختلف... نگران بچه نبودم ولی تنبلی تخمدانم در حدی شدید بود که حتی نمیتونستم رابطه داشته باشم همش موقع رابطه گریه میکردم چون هیچ حسی نداشتم بدنمم مثل کویر خشک بود. میترسیدم شوهرم به خاطر همین بهم خیانت کنه چون دیگه هیچ حس زنانگی نداشتم...

وقتی مشکل اعصابم حل شد و استرس هام از بین رفت یهو باردار شدم. همه چیز از استرسه.

من که روانپزشک رفتم و یک سال قرص خوردم خیلی راضیم بعدشم قرص رو کم کم گذاشتم کنار. اگه به جای روانپزشک پیش دکتر زنان میرفتم شاید ۱۰ سال در انتظار بچه میموندم چون مشکل اصلیم استرس بود و دکتر زنان این چیزارو که حل نمیکنه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
چقدر حرفات امید میده به ادم.همش تونت دنبال دکترم الانم خونم افتضاحه حوصله هیچ کاری ندارم جز اینکه بگ ...

میبینی ...

منم همینو بهش گفتم ...

خیلی صحبتاش دلنشین و ارامشبخشه 

خدا خودشو بچه اشو حفظ کنه الهی

اره واقعا استرس خیلی تاثیر داره من خودمم کلی جوشی بودم و سر هرچی اعصابم بهم میریخت خداروشکر ی مدت یک ...

ای جانم خدا حفظ کنه عدس خاله رو😍😍😍

عدستو قربان بشم الهییی😘😘😘  حتما به دکترت بگو سقط داشتی بهت شیاف میده

خدانکنه عزیزممم ...

مرسی اره حتما میگم

خداروشکر خدا حفظ کنه نی نیتو. من پریودام قبلا دوماه ی بار بود دکتر گفت تنبلی دارم از اونموقع دوفاستو ...

به منم میگفتن تنلی داری ولی یک ماهه پیش دکترم عوص کردم گفت نه تنبلی نداری اصلا  ...شاید دکتر توهم اشتباه کنه😏😏😏😏😏

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خداروشکر خدا حفظ کنه نی نیتو. من پریودام قبلا دوماه ی بار بود دکتر گفت تنبلی دارم از اونموقع دوفاستو ...

عزیزم انشالله که خدا واسه تو هم میخواد

دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره😁

اگه تپل هستی وزنتو کم کن خیلی تاثیر داره واسه تنبلی.

میگن اگه آدم هر وزنی که هست اگه ۱۰ درصد وزنشو کم کنه تنبلیش خوب میشه.

تو طب سنتی به تنبلی میگن سردی رحم. لطفا یه دکتر طب سنتی هم برو. چرا الان نازایی زیاد شده؟ چون غذاها همه طبع سرد شده مثل فست فودو...

عزیزم کاش میتونستم اینجا مشکلاتمو بگم... دلم میسوزه واسه کسی که مثل گذشته ی من پر از استرسه، من خیل ...

آی گفتی خواهر ...

منم همینجورم ولی شوهرم نمیذاره برم پیش روانپزشک . یبارم غایمکی  رفتم گفت دارو نمیدم باید بیای مشاوره . خب مشاوره هم که نمیشه پنهونی

میبینی ... منم همینو بهش گفتم ... خیلی صحبتاش دلنشین و ارامشبخشه  خدا خودشو بچه اشو حفظ کنه ...

عزیزم مرسی خجالتم نده🤗