2777
2789
ان شاا....  خدا از دهنت بشنوه ... امروز مادرشوهرم زنگ زد پای تلفن گریه اش گرفته بود میگفت خوا ...

وای جدی میگی؟

پس مطمئن باش بچت واست میمونه چون خواب دیده.

خانوم من قبل از حاملگیم کل فامیل خواب نما شده بودن هرکی مینو میدید میگفت خواب دیدیم یه بچه موطلائی آوردی😂

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
اره همین کارو میکنم . حتی الان که احتمالا هفته ی 3 باشم . کلی خوندم در موردش 😍😍😍😍😍😍😍 الهی قر ...

عزیزم چند روز از تاریخ پریودت میگذره؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم الان ۵ هفته باشی چون اینطوری محاسبه میشه.

اگه یک هفته عقب انداختی پس یعنی ۵ هفته بارداری

وای جدی میگی؟ پس مطمئن باش بچت واست میمونه چون خواب دیده. خانوم من قبل از حاملگیم کل فامیل خواب نم ...

خخخخ 

واقعا ؟ من چند ماه پیش شوهر عمم خواب دیده بود دوتا ابستن تو فامیل میاد عمه ام میگفت همیشه رویای صادقه میبینه شوهر عمم . اول دختر اون یکی عمم بعد 6 سال حامله شد و الان 6 ماهس تقریبا . حالام من ...

میدونی رفتار مادر شوهرمو دوست ندارم . باهام مثل نازاها رفتار میکنه .در صورتی که پسرش تا پارسال بچه نمیخواست . ولی همش ی جور رفتار میکنه و به همه میگه که انگار من حامله نمیشم برای همین یکم ناراحت شدم از زنگ امروزش

ادمهارو قضاوت نکنید فقط بخاطر اینکه گناهانشان با گناهانتان فرق دارد ....
مبارکه مبارکه 😍😍😍انشاالله بسلامتی بیادبغلت براماهم دعاکن عزیزم

مرسی عزیز دلم . ان شاا... خدا دل شمارو هم شاد کنه

فکر کنم الان ۵ هفته باشی چون اینطوری محاسبه میشه. اگه یک هفته عقب انداختی پس یعنی ۵ هفته بارداری

نه من هفته ی اول بعد پریودم اقدام کردم . طبق تاریخی که خودم دارم الان باید اخر سه هفته یا اول هفته ی چهارم باشم

خخخخ  واقعا ؟ من چند ماه پیش شوهر عمم خواب دیده بود دوتا ابستن تو فامیل میاد عمه ام میگفت همیش ...

آخی آره دیگه اینجور خواب ها رویای صادقس.

ببین نباید اصلا به کسی میگفتین که اقدام میخواین بکنین.

وگرنه آدمو دیوونه میکنن. من ۵ ساله ازدواج کردم بچه نمیخواستیم خانواده شوهرم همش میگفتن چرا بچه نمیارین شوهرمم جوابشونو میداد میگفت من دلم نمیخواد.

در صورتی که من تنبلی تخمدان شدید داشتم. ولی اصلا اقدام نکرده بودیمااااا. چون زوج مینور بودیم و بچه ممکن بود ماژور بشه خلاصه کلی مشکل داشتیم واسه بچه. ولی من یهو حامله شدم اصلا اقدام نکردیم فقط یک بار رابطه محافظت نشده داشتیم همونم گرفت. ببین خدا بخواد بده میده‌

بعدشم که آمینوسنتز دادم و گفتن خدارو شکر بچه ژن معیوب نگرفته و ماژور نشده.

نه من هفته ی اول بعد پریودم اقدام کردم . طبق تاریخی که خودم دارم الان باید اخر سه هفته یا اول هفته ی ...

عزیزم از روزی که اقدام کردی حساب نمیکنن که. از اولین روز آخرین پریود حساب میکنن. چون تخمکی که بعدا تبدیل به بچه میشه اونقدر سن داره.

مثلا اگه بزنی هفته اول بارداری مینویسه شما در این هفته پریود هستید. اصلا تو هیچ اقدامی نکردی ولی تخمک اون موقع یک هفته سن داره. بعد که اقدام میکنی و لقاح انجام میشه تخمکت مثلا ۳ هفته سن داره حدودا. بعد که مریودت عقب میفته و متوحه میشی بارداری حداقل ۵ هفته داری

آخی آره دیگه اینجور خواب ها رویای صادقس. ببین نباید اصلا به کسی میگفتین که اقدام میخواین بکنین. وگ ...

خدارو شکر . خدارو صد هزار مرتبه شکر

خیلی برات خوشحالم اجی ...

من نگفتم به فامیل شوهرم . اونا چون شوهرم عزیزکرده بود مدام رد بچه براش داشتن چون جاریمم کمتر از ی سال خونه خودش بود حامله شده بود مدام به من گیر میدادن یعنی ببین دیگه عمه و خاله شوهرمم چپ و راست برام دعا میکردن دامنم سبز شه

عزیزم مبارکتون باشه. خوش بحالت کاش منم میتونستم این روزو ببینم و اینجوری شوهرمو خوشحال کنم بخدا خوش ...

عزیزم مشکلت چیه؟

من تنبلی تخمدان شدید داشتم باردار شدم

وای چقدر حس خوبیه

ایشالا منم ماه بعد بی بی چک مثبت ببینم

۱ ساله منتظرم مرداد بشه من اقدام کنم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙