2777
2789
مرسی عزیز دلم .. وای که چقد ارامش داد حرفات بهم . من خواهر ندارم ی لحظه دلم خوش شد به بودنت ... همیش ...

ای جانم عزیزم منم جای خواهرت😍😍😍

هروقت دلت خواست پیام بده بهم من ۷ ماه باردارم شاید تجربه ای داشتم به دردت خورد😚

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
ای جانم عزیزم منم جای خواهرت😍😍😍 هروقت دلت خواست پیام بده بهم من ۷ ماه باردارم شاید تجربه ای داشت ...

ای جونم ... خدا حفظش کنه برات . دختره یا پسر ؟

ادمهارو قضاوت نکنید فقط بخاطر اینکه گناهانشان با گناهانتان فرق دارد ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جونم ... خدا حفظش کنه برات . دختره یا پسر ؟

مرسی عزیز دلم دخمله😍😍

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

ای جانم مبارک باشه فکر کن به دنیا بیاد این کفشارو بپوشونی بهش با پاهای کوچولوش قدم برداره😍😍😍 فقط به چیزای مثبت فکر کن گلم

من همش با بچم حرف میزنم، باهاش حرف بزن خیلی حس خوبی میده😍

هفته ۱۳ لکه بینی داشتم فکر کردم از دستش میدم خیلی شوکه شدم. اما خدارو شکر موند واسم.

خدایی که خودش به وجود آورده خودشم حفظش میکنه

ای جانم مبارک باشه فکر کن به دنیا بیاد این کفشارو بپوشونی بهش با پاهای کوچولوش قدم برداره😍😍😍 فقط ...

دلم قش رفت براش ک 😍😍😍😍😍😢😍😍😍😍😍😍

من همش با بچم حرف میزنم، باهاش حرف بزن خیلی حس خوبی میده😍 هفته ۱۳ لکه بینی داشتم فکر کردم از دستش ...

خب مال منکه هنوز عدسم نشده چه برسه فندق 😁

الان باید باهاش حرف بزنم بهش بگم عدس مامان😂😍😍😍😍

دلم قش رفت براش ک 😍😍😍😍😍😢😍😍😍😍😍😍

منم همش دلم واسه دخترم غش میرهههههه😍😍😍

فکر کن اگه دختر شد ازین لباس کوتاهای چین چین بپوشونی بهش بعد پوشکشم باد میکنه چاق تر نشونش میده😅😍😍😍

حالا یا اگه پسر هم شد اونم دنیای خودشو داره اونم شیرینه😍

منم همش دلم واسه دخترم غش میرهههههه😍😍😍 فکر کن اگه دختر شد ازین لباس کوتاهای چین چین بپوشونی بهش ...

اره خیلی خوبن البته من عاشق پسرم ... برعکس همه که عاشق خرگوشی بستن موی دختران من عاشق مرتب کردن پاپیون پسرمم 

الته دخترم خیلی عشقههههه خیلی زیاد

خب مال منکه هنوز عدسم نشده چه برسه فندق 😁 الان باید باهاش حرف بزنم بهش بگم عدس مامان😂😍😍😍😍

ای جانم آره الان عدسه😁😍

انشالله هفته های بارداریت که رفت بالا همش تو نت بزن وضعیت جنین در هفته مثلا ۶ یا ۷ یا هرچی. تمام اطلاعات میاد واست خیلی جالبه. مخصوصا سایت نی نی بان خیلی ساده توضیح داده.

مثلا عکس نی نی رو تو هفته ۸ واست میاره من نمیدونستم نینی اینقدر رشد میکنه فکر میکردم هیچی نداره ولی هفته ۸ مثلا خیلی چیزا داره

اره خیلی خوبن البته من عاشق پسرم ... برعکس همه که عاشق خرگوشی بستن موی دختران من عاشق مرتب کردن پاپی ...

هردوتاش خوبن انشالله اول سالم باشه بعد اینکه اون جنسیتی که خدا صلاح میدونه بهت بده😍

ای جانم آره الان عدسه😁😍 انشالله هفته های بارداریت که رفت بالا همش تو نت بزن وضعیت جنین در هفته مث ...

اره همین کارو میکنم . حتی الان که احتمالا هفته ی 3 باشم . کلی خوندم در موردش 😍😍😍😍😍😍😍

الهی قربونش برم که عدس مامانشه😍😁

هردوتاش خوبن انشالله اول سالم باشه بعد اینکه اون جنسیتی که خدا صلاح میدونه بهت بده😍

ان شاا.... 

خدا از دهنت بشنوه ...

امروز مادرشوهرم زنگ زد پای تلفن گریه اش گرفته بود میگفت خواب دیدم ی بچه بغلته ...

هنوز بهش نگفتیم چون خواستیم اول مطمئن بشیم بعد ...