2777
2789
عنوان

افسردگی بعد زایمان

274 بازدید | 7 پست

سلام اونایی که بعد از زایمان افسردگی گرفتن بیان

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

کسی. نیس خواهر من بعد زایمان افسردگی گرفته چیکار کنه خوب بشه

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی. نیس خواهر من بعد زایمان افسردگی گرفته چیکار کنه خوب بشه

پیش شوهرشه؟

دیدم همه برج ایفلو میزارن پروفایل گفتم من همین آزادی خودمونو بزارم، گناه داره... اصلا احساس میکنم بخاطر این همه مظلومیتشه که اینجوری وا رفته!🤭

عذر میخوام ی چیز بگم فقط شاد بشید و قصدی دیگه ندارم

سر کلاس بودم یکی دوستام گفت استاد میگن مادرها افسردگی بعد زایمان میگیرن من بابام افسردگی گرفت انقد خرج بیمارستان زیاد شده بود.

آره

باید خیلی زیاد بهش محبت کنه یه دوره ایه خودش میگذره باید دورووریا محیطو براش شاد کنن نباید بزارن یه لحظه هم بیکار باشه که فک کنه 

شباهم اگه امکان داره یکی باهاش تا زمونی که با بچه بیداره بیدار بمونه

دیدم همه برج ایفلو میزارن پروفایل گفتم من همین آزادی خودمونو بزارم، گناه داره... اصلا احساس میکنم بخاطر این همه مظلومیتشه که اینجوری وا رفته!🤭