2777
2789
عنوان

جوش زدن بدن و صورت نوزاد5ماهه

192 بازدید | 12 پست

علتش چی میتونه باشه.کل صورتش و تنش جوشهایه قرمز زده.یه سمته چشماش هم ورم کرده و ازش اشک میاد

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که بمن عطا کردی شکرت🌹🌹

ی چیزی خوردی که حساسیت داشته

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه آلرژی باشه.به بک ماده غذایی.شوینده.الیاف لباس و... دکترببر

مادرم بهش غذا داده.یه بار انگشتشو زد به بستنی بد داد بخوره.یه بارم آب گیلاس.یه بارم آب گوجه و یه بارم آب کله پاچه.دلیلش میتونه اینا باشه

تب نداشته قبلش؟چون یه نوع تبه بعدش که خوب میشه کل بدن میپاشه خودش هم خوب میشه

من یه مدت بیمارستان بستری بودم بچمو مادرم داشت مرخص شدم دیدم اینطوریه

شاید گرمی خوردی گرمیش کرده یا به شوینده حساسیت نشون داده یا بعد حمام بدنش رو چرب نکردی پوستش خشک شده یا ببرش دکتر.

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

شیر منو نمیخوره

خب احتمالا باید شیرخشکش عوض کنی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

احتمالا گرمیه ببرش دکتر یا برو از عطاری بپرس ببین چیکار کنی که برن‌ پسر منم همه جاش دونه قرمز  داشت عطاری یه پودر داد با آب قاطی میکردم مثل شل میزدم به  کل بدنش بعدش میشستمش دیگه از دونه ها خبری نبود  فقط تو صورتش  نمیزدم وگرنه تا گردنشو شل میزدم خود بچه هم  اذیت نمیشد خوشش‌ هم میومد.

میشه دعا کنید برام " حاجت " بگیرم😭😞
من یه مدت بیمارستان بستری بودم بچمو مادرم داشت مرخص شدم دیدم اینطوریه

خدا بهتون سلامتی بده مادر بزرگ پدر بزرگ ها معمولا اصرار دارن به بچه گرمی بدن شاید نبات داغ اینا زیاد داده بهش

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین