2777
2789
وقتی برمیگردی چ میکنه؟ من میخوام تا پایین برم ی چیزی تحویل بگیرم تا برگردم پارس میکنه وقتیم اومدم ...

نمیدونم واسه من مدلش آروم بود یا چی.من تو خونه میذاشتمش میرفتم بیرون آروم بود.غذاشو میذاشتم براش جای دسشوییشم که جلو چشمش بود.ولی وقتی برمیگشتم میپرید روم گازم میگرفت لیسم میزد و له له میزد برام😍😍😍😍😍😍😍😍

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

من عاشق سگ هستم. خصوصا هاسکی😍😍 اما هزینه نگهداریش و غذاشو و دامپزشکی خیلی زیاده. نمیتونم از پسش ...

هاسکی خیلی باید بره پیاده روی چون انرژیش زیاده

ولی نبات نیم ساعت بره پیاده روی ده ساعت میخوابه

خیلی خنگ و تنبله😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی من میمیرم پارس کنه  بذارم تو اتاق در و ببندم؟ شب پیشمون نباشه پارس میکنع خونه اپارتما ...

خب اگر اپارتمانه کارت خیلی سخت میشه چون ممکنه شکایت کنن همسایه ها

اونکارو اول شروع کن 

جواب میگیری

وگرنه هم خودت اذیت میشی هم کوچولوت

هاسکی خیلی باید بره پیاده روی چون انرژیش زیاده ولی نبات نیم ساعت بره پیاده روی ده ساعت میخوابه خیل ...

آهان نمیدونستم واسه هر سگی یه تایمی نیازه.

البته اون قسمت هزینش واسم مهمتره😅

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
عزیزم بهش چیزی نده بخوره بیشتر بدعادت میشه . باید از اول بهش یاد بدی تا پارس کرد برو پیشش بشین بگو ن ...

عزیزم

یعنی یه همبازی نیارم براش؟الان خوابه بذارمش تو اتاق تنها تو باکس؟

وایییی من میمیرم پارس کنه  بذارم تو اتاق در و ببندم؟ شب پیشمون نباشه پارس میکنع خونه اپارتما ...

وقتی خونه ای بزارش توی اتاق دیگه بهش اسباب بازیاشو بده با یدونه از این تشویقی کلسیمی شبیه استخون. درو هم بببند برو کاراتو کن غذا درست کن . اگه پارس کرد برو بهش بگو ساکت کار بد نه . دوباره بکارت برس . هی تکرار کن تشویقش کن وقتی گوش کرد . حتی در روز تلویزیون روشن کن بزار با صداها جور شه . باهاش جدی برخورد کن اما هیچوقت زدن یا ترسوندن انجام نده

وقتی خونه ای بزارش توی اتاق دیگه بهش اسباب بازیاشو بده با یدونه از این تشویقی کلسیمی شبیه استخون. در ...

مرسی عزیزم

تاحالا اینکارو نکردم

حتی موقع اشپزی میاد تو اشپزخونه میخوابه جفت پام

😔الان بڋارمش تواتاق در و ببندم؟

ببین عزیزم اگ بذاریش توی اتاق و درو ببندی متوجه میشه ک توی خونه ای

میتونی الان اینکارو بکنی ولی باید باید باید از روزی ۵ دقیقه حتما از خونه کامل بری بیرون.تا هم اومدی ب هیییچکدوم رفتا اش لیس زدناس توجهی نکن.

ویس های رامتین سرداری رو گوش کن.

پیج فرناز صادقی رو هم فالو کن 

رامتین خیلی عالیه اموزشاش

😂😂😂😂

هفته ی پیش با دخترم یه بچه گربه پیدا کردیم گفتم بیارمش خونه،

قبلش بردمش دامپزشکی، دکتر گفت ۱۷۰ تومن میگیرم که ویزیتش کنم و بهش واکسن بزنم.

آزمایش هم باید ازش بگیرم اونم هزینش جداست.

دستشم انگار شکسته بود،گفت هزینه ی درمان دستشم جداست.

هر دوماه یکبار هم باید بیاریش که اونم میشه ۱۵۰ تومن.

غذای مخصوص هم میخواد.

منم گربه رو گذاشتم تو خیابون و با بچم فرار کردیم😂😂😂

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
ببین عزیزم اگ بذاریش توی اتاق و درو ببندی متوجه میشه ک توی خونه ای میتونی الان اینکارو بکنی ولی بای ...

اره همینکارو میگنم از امروز

رامین و دارم حتما گوش میدم مرسی کمک کردی گلن

عزیزم یعنی یه همبازی نیارم براش؟الان خوابه بذارمش تو اتاق تنها تو باکس؟

اتفاقا دوتا بشن بیشتر شیطونی میکنن . سعی کن فقط با تشویقی درستش کنی اینا واسه تشویقی جونشونو میدن . اندازه نخود کن تشویقیارو . بشین . سکو بزار طرف چپ. بهش بگو بشین . اگه نفهمید خودت با دستت یواش بیارش پایین . وقتی نشست جایزه بده بگو آفرین . باید از چیزهای ساده شروع کنی تا برسی به پارس کردن . یهو نمیشه 

هفته ی پیش با دخترم یه بچه گربه پیدا کردیم گفتم بیارمش خونه، قبلش بردمش دامپزشکی، دکتر گفت ۱۷۰ تومن ...

😂😂😂😂😂😂واااای

منم دوس دارم ی گربه بیارم

حالا نبات سه ماه واکسن داشت

دیگه رفت تا سال دیگه