2777
2789
وقتی برمیگردی چ میکنه؟ من میخوام تا پایین برم ی چیزی تحویل بگیرم تا برگردم پارس میکنه وقتیم اومدم ...

استارتر چند گرفتی؟

چقد زود دلش واست تنگ میشه..حمومش میدی ..بدش نمیاد؟یه چند تا عکس دیگه بده از ملوسک  😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر چند گرفتی؟ چقد زود دلش واست تنگ میشه..حمومش میدی ..بدش نمیاد؟یه چند تا عکس دیگه بده از ملوس ...

حمومش میدم اول یکم جیغ میزنه بعد اروم میشه

ولی چنگ میزنه ب گردن و دستام😂این الانشه

حمومش میدم اول یکم جیغ میزنه بعد اروم میشه ولی چنگ میزنه ب گردن و دستام😂این الانشه

اسی موهاش چرا اینجورن؟حس میکنم خیلی شلختست🤣🤣🤣عکسی دیگه نداری ازش مرتبتر باشع؟

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
اسی موهاش چرا اینجورن؟حس میکنم خیلی شلختست🤣🤣🤣عکسی دیگه نداری ازش مرتبتر باشع؟

😂😂😂😂موهاش بلند شدن ایجور شده

الان تو گوشی نه مگر ب شوهرم بگم بفرسته

ولی باید حمومش بدم

عزیزم

سگت اضطراب جدایی داره

از روزی ۵ دقیقه شروع کن تنهاش بذار(پشت در نایست متوجه میشه ۵ دقیقه کامل از خونه برو بیرون)

و هی زیادش کن تا روزی ۴_۵ساعت

بیشتر این تنهاش نذار افسرده میشه

شبا یادش بده جدا از شما بخوابه

توی ی اتاق جدا

سگ من خیلی بچست ولی اولش سخت بود الان همه اینارو یادش دادم

دیروز ۴ ساعت تنها بود صداش درنیومده بود

الانم یک ساعته داره پارس میکنه برم پیشش نگاهش هم نمیکنم تا ساکت بشه میارمش بیرون تا متوجه بشه من وقتی ساکته دوستش دارم.

برای این ک اضطراب جداییش بدتر نشه وقتی از بیرون وارد خونه میشی تا ۲۰ دقیقه بهش محل نده حتی نگاهشم نکن تا کاملااا ساکت شد و از سروکولت بالا نرفت اونموقه بهش توجه کن.

مطمین باش جواب میگیری

من عاشق سگ هستم.

خصوصا هاسکی😍😍

اما هزینه نگهداریش و غذاشو و دامپزشکی خیلی زیاده.

نمیتونم از پسش بر بیام.

از طرفی هم سگ ها حتما باید روزی چندساعت بیرون از خونه باشن و حسابی بازی کنن و بدَوَن. منم نمیرسم میگم گناه داره.

ولی کلا وقتی میبینم یکی سگ داره عین ندید پدید ها نگاشون میکنم 😅

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
عزیزم سگت اضطراب جدایی داره از روزی ۵ دقیقه شروع کن تنهاش بذار(پشت در نایست متوجه میشه ۵ دقیقه کام ...

وایییی

من میمیرم پارس کنه 

بذارم تو اتاق در و ببندم؟

شب پیشمون نباشه پارس میکنع خونه اپارتمانه میترسم همسایه ها چیزی بگن

باید شروع کنم اینکارو کردن

حتی یه ماهه سینما نرفتیم بخاطرش😔

وقتی برمیگردی چ میکنه؟ من میخوام تا پایین برم ی چیزی تحویل بگیرم تا برگردم پارس میکنه وقتیم اومدم ...

عزیزم بهش چیزی نده بخوره بیشتر بدعادت میشه . باید از اول بهش یاد بدی تا پارس کرد برو پیشش بشین بگو نه کار بد نه. وقتی ساکت شد بهش جایزه بده . چندبار باید تکرار کنی تا یاد بگیره . واسه من کلا پارس نمیکنه توی خونه آپارتمانی هم هستیم هشت واحد . تازه طبقه اولیم رفت آمد و صدا بیشتره