2777
2789
عنوان

با آدمهای دو رو چطور برخورد کنیم

81 بازدید | 14 پست

بچه های من یه جاری دارم هرجا بشینه بد منو میگه با غضب و عصبانیت ها بعد رو در رو باهام خوبه میگه می خنده بوسم میکنه یعنی چی؟؟؟؟؟؟😐😐😐😐😐با همچین آدمی باید چجوری رفتار کنم یا میاد بد بقیه رو پیش من میگه بعد وقتی میبینشون انگار نه انگار 😐 

داغ مرده طبیعیه....داغ زنده نبینین..🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا میبینیش بهش محل نده ، فقط ی سلام  هرجا هم اومد بشینه بعد از بکی دودقیقه تو ب ی بهونه ای پ ...

بخدا موندم وقتی خودمو می بینه دخترمو می بینه قربون صدقه می ره با خوش رویی کامل ولی بقیه میان میگن اگه بدونی فلانی چیا بهت میگه 

تنها راهش اینه رابطتتو کم کنی

اینا هیچ جوره درست بشو نیستن

زنعموم اینطوری بود

قطع رابطه کردیم

هیچوقت درمورد کسی باهاش حرف نزن

اصلا با جاری نباید صمیمی شد

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶

به نظر میاد تازه ازدواج کردی و این رفتارا برات ناشناسه 

دقیقا باید مثل خودش رفتار کنی حرفاشو جدی نگیری 

اگر از کسی بد گفت تو هیچی نگی و در عوض بااون طرف بدبرخورد نکنی 

توام جلوی رو باهاش خوب باش روبوسی کن بگوبخند کن ولی پیش هیچکس از فامیل شوهر غیبت یا دردودل نکن

وااای دقیقا همچین دوستی دارم من 

پدر منو درورد انقدر که غیبت اون یکی دوستمون رو کرد ...

بعد وقتی که دیدش هی بغلش میکرد و بوسش میکرد 

رو همین ادمایی باید بالا اورد 

من قطع رابطه کردم 

شما ام همین کارو کن در حد یک سلام علیک باش باهاش . 

با مادرشوهرم تو یه ساختمون هستیم میان دخترمو میبرن یا خودشون میان بالا شروع میکنه بی دلیل کاملا بی دلیل از همه بد میگه مسخره میکنه من اصلا خوشم نمیاد 

به نظر میاد تازه ازدواج کردی و این رفتارا برات ناشناسه  دقیقا باید مثل خودش رفتار کنی حرفاشو ج ...

عزیزم من ۶سال ازدواج کردم ایشون دوسال از همون روزی که اومد پیش همه بد بقیه رو میگفت من دهنم باز موند

عزیزم من ۶سال ازدواج کردم ایشون دوسال از همون روزی که اومد پیش همه بد بقیه رو میگفت من دهنم باز موند

پس دیر اومده زود میخواد بره😬

ببین این میخواد تورو خراب کنه پس خواهرانه بهت میگم بهش هیچوقت حرف نده مخصوصا از مادرشوهر چون هدفش خراب کردنه توعه

من کلا با خانواده همسرم خوبیم یعنی جاری دیگه هم خیلی خانومه خواهر شوهرم مادرشوهرمم همینطور تا حالا بدهمدیگه رو نگفتیم حد و حدود میدونیم سرمون تو زندگی خودمونه ایشون اصلا اینطوری نیست فقط و فقط بدگویی میکنه 

پس دیر اومده زود میخواد بره😬 ببین این میخواد تورو خراب کنه پس خواهرانه بهت میگم بهش هیچوقت حرف نده ...

میدونم دقیقا همینه میخواد  با خراب کردنه بقیه خودشو خوب نشون بده