2777
2789
عنوان

تجربه لیزر موهای زائد😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عجب 😐😐 نبودی😡😡 فیلیپس و بقیه چیزا موقتین فقط تریا لیزر و دائمیه  

عه وا😓

سونی تویی؟😂😂😂 اسم سخت گذاشتی،چندبار خاستم تگت کنم هرچی فکر کردم یادم نیومد اسمتو

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
من اصفهان نیستم اینجا کل بدن 320 هم داریم ولی چون سریشون جدا نمیشه من نرفتم  رفتم یجای گرونتر ...

چطور؟ چجور بود ؟ چندوقت میگذره ؟ چند جلسه رفتی>؟

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
باو ipl موقتیه😂😂نوع اشعه فرق داره

میشه عکس لیزرتو بدی؟

همین چند روز پیش تاپیک زدم همه گفتن تریا خوب نیس ،هرکی گرفته پشیمون شده

الان ینی همه ی موهاتو از بین برده؟؟

من خونگی دارم برای دفعه اول که راضی بودم حالا ببینم بعدش چی میشه ولی دیگه وارد نمیشه نمیتونی بخری اص ...

چه مارکی داری چقد گرفتی؟

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
من خونگی دارم برای دفعه اول که راضی بودم حالا ببینم بعدش چی میشه ولی دیگه وارد نمیشه نمیتونی بخری اص ...

چند خریدی مارکش چیه؟

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
چه مارکی داری چقد گرفتی؟

تریا

من قبلا گرفتم قیمت به دلارش فکر کنم ۴۰۰ ۵۰۰ دلار باشه آخرین بارم دیجی کالا زده بود ۶ونیم ۷ تومن که بعد ناموجود شد من چون میدونستم دیگه تموم شه وارد نمیشه اون موقع زود گرفتم

نیستی تو تاپیک که 😡 واسه همین یادت رفته😁

خخخخ اخه دیدم هیچکی سراغمو نگرف نیومدم😁الان در دوران قهر به سر میبرم😅

شما خونگی داشتی؟

بله من دارم  . اول كه خريدم فروشنده گفت تا سه ماه هر هفته ميزني بعد ماهي يكبار بعد سه ماه يه بار و بعد ٦ ماه يه بار و بعدش هم ديگه خيلي كم ميشه ... اولش كه هر هفته ميزدم خوب بود بعد كه رفتم رو دوره هر ماهه ،  موهام مثل روز اول شد و ضمننا ليزر خونگي معمولا إضافات رو نميگيره