2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی من😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3110 بازدید | 83 پست
اشکم درومد ناقلا... خدا الهی براتون حفظش کنه.. مامان قوی🤗😍😚 برا من دعا کن تازه اقدام کردم بعد دوت ...

الهی بگردم😍 ممنونم عزیزم.

خدا ان شالله فرزند سالم و صالحی نصیبتون کنه ب حق این روزای عزیز.❤

دچار باید بود... ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اون خرما و ابمیوه رو خودت از خونه بردید؟یا اونا دادند؟بعدش توی اون وسط زایمان کجا گذاشتید

اره از خونه بردم. خوراکی اجازه میدن ببری داخل. وقتی وارد زایشگاه میشی،یه تخت بهت میدن. همه وسایلتو میزاری رو تختت. بعد زایمانت هم دوباره برمیگردی روی تختت. تا ببرنت بخش زنان. 

دچار باید بود... ❤️
الهی بگردم😍 ممنونم عزیزم. خدا ان شالله فرزند سالم و صالحی نصیبتون کنه ب حق این روزای عزیز.❤

فدای تو🌹🌹🌹🌸 ممنونم عزیزم😍😊. کدوم بیمارستان بودی؟ 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ی سوال ببخشید من دکترم توی بیمارستاتیه که میخام برم دولتیه،حالا بااینحال لازمه ماما همراه بگیرم؟ و ...

بیمارستان دولتی فک کنم هزینه زایمان طبیعی نمیگیرن نه؟ جای ما ک اینطوریه. من رفتم بیمارستان تامین اجتماعی. رایگانه برامون. دکترم ک تحت نظرش بودم اونجا نمیومد. مامای همراه گرفتم. واس زایمانم دکتر شیفت نبود مامای بخش اومد سر زایمانم. خیلی هم خوب و خوش اخلاق بود. دکتر شیفت از بس خسته بود ک بداخلاق بود. 

بنظرم ماما بگیر خیلی کمک میکنه توی روند زایمان. هم اینکه تنها نیستی. و دلت ب اون گرمه. 

دچار باید بود... ❤️
ی سوال ببخشید من دکترم توی بیمارستاتیه که میخام برم دولتیه،حالا بااینحال لازمه ماما همراه بگیرم؟ و ...

هزینش ۳۵۰ برای شش ساعت. هزینه قرارداد هم ۳۰ تومن. ک شد ۳۸۰ تومن.

دچار باید بود... ❤️

مبارک باشه عزیز. انشالله عرروس شدنش رو ببینی😍😍خواهرم همش بهم میگه طبیعی زایمان کن. ولی خیلی میترسم. از چه ماهی مشخص میشه که میشه طبیعی زایمان کرد یا نه؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
من مشهدم. بیمارستان ۱۷ شهریور. تامین اجتماعیه

منم مشهدم , مرسی عزیزم, شما بیمه تامین اجتماعی هستین که رایگان درومد واستون؟

ببخشید انقد سوال پرسیدم😬🙃

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

مبارک باشه عزیز. انشالله عرروس شدنش رو ببینی😍😍خواهرم همش بهم میگه طبیعی زایمان کن. ولی خیلی میترسم ...

بچه اولتونه؟ طبیعی باید زایمان کنین.مگه اینکه بچه بریچ باشه یا اتفاقی بیفته ک سزارین اورژانسی بشین.

دچار باید بود... ❤️