2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی من😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3110 بازدید | 83 پست

وووی خدااااا, ماشاالله عزیزم, خدا ببخشه براتون چقدر نازه هزار ماشاالله😍😍😍😍

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ماشالا به جونش ایشالا دعا کنید من از قبل بارداریم دلم میخاسته طبیعی زایمان کنم کاش فقط بتونم انقدر الان هرچی پیش میره ترس دارم

خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
منم مشهدم , مرسی عزیزم, شما بیمه تامین اجتماعی هستین که رایگان درومد واستون؟ ببخشید انقد سوال پرسید ...

اره گلم بیمم تامین اجتماعیه. بیمارستانش برای تامین اجتماعیا کاملا رایگانه.

دچار باید بود... ❤️
وای منم میترسم کاش مردا میزاییدن😩

کاش😂اصلا نترس. ب خودت قوت قلب بده. من مامانم و خالم و همه میگفتن زایمان طبیعی چیه.سزارین خوبه. ولی میگفتم نه طبیعی دوس دارم.میخام تجربش کنم. واقعا هم تجربه جالبی بود. بعدش هم ب خودم افتخار میکردم.

دچار باید بود... ❤️
بچه اولتونه؟ طبیعی باید زایمان کنین.مگه اینکه بچه بریچ باشه یا اتفاقی بیفته ک سزارین اورژانسی بشین.

بچه اولمه. ولی دکترم سزارین میکنه.اگر بخوام. اما نمیدونم درسته یا نه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
وای ماشالا به جونش ایشالا دعا کنید من از قبل بارداریم دلم میخاسته طبیعی زایمان کنم کاش فقط بتونم انق ...

سلامت باشی گلم.ان شالله میتونی.خدا کمک میکنه. فقط از ماه ۹ ینی از هفته ۳۶ اینا، پیدا روی و ورزشا رو شروع کن ک خیلی موثره. تاپیکایی ک درباره زایمان طبیعی راحت هس رو بخون.خیلی مطالب خوب و مفیدی داره.

دچار باید بود... ❤️
واس من تا قبل اینکه کیسه آبم پاره کنن خوب بود. ینی تا پنج سانت. اما یه خانومی اونجا بود یکی دو سانت ...

مرسي عزيزم

سختيش اينجاست تا يبار زايمان نكني نميتوني بفهمي آستانه تحملت چقدره و درد زايمان براي شخص تو چه مدليه 😅 بايد بري توي دلش تا بفهمي 👀

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
بچه اولمه. ولی دکترم سزارین میکنه.اگر بخوام. اما نمیدونم درسته یا نه

اها سزارین اختیاری. طبیعی خیلی بهتر از سزارینه.

بعد از زایمان طبیعی کاملا شکمت جمع میشه ولی سزارین انگار هنوز حامله ای.عوارضشم کمتره.ولی اگ دیدی وااقعا میترسی و نمیتونی از پسش بربیای سزارین برو.

دچار باید بود... ❤️
از کی پیش ماما میرفتی

من هفته ۳۷ یا ۳۸ ماما گرفتم.ک هفته ۳۹ هم زایمان کردم. فقط پیشش یه جلسه کلاس امادگی زایمان رفتم ک تکنیکای تنفس و ورزشا رو یادم داد.چون توی بارداریم کلاس امادگی زایمان نرفته بودم.

دچار باید بود... ❤️