2777
2789
عنوان

مبل ندارم با موکت بد میشه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پتو اگه انداختی ملافه سفید کنش....کلا رو موکت سخته نشستن....خب فرشتو وسط ننداز ی جور بکش ک دوتا دیوار پشتی هور رو پر کنه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
کجا باید برم بپرسم اسمشون چیه قیمتش چطوریه چون بابت خرید خونه هفتاد میلیون بدهکاریم

ما بهشون میگیم کناره خیلی هم نرم و راحتن

فکر کنم دونه ای 100 باشن 2 متر در 75 سانت تقریبا

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir
برای راحتی پتو بندازی بهتره، رو موکت آدم ماتحتش خشک میشه

ن فرشارو بکشه بالا  بشینن رو فرش 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

نمیشه که زیر آدم موکت باشه موقع نشستن مخصوصا مهمون بیاد

کار اول:

فرش رو از یکطرف کیپ دیوار کن و پشتی ها رو بیار همون ور ک فرش کیپ دیواره

و اون دیواری ک فرش نداره و موکت مونده رو یه تخت چوبی بزار 300-400 بیشتر نیس ک بعضی مهمونایی ک پا درد دارن بشینن

کار دوم:

فرش وسط باشه اما کناره ها رو

یا کناره فرش بزار شبیه فرش خودت

یا تشک های کناره بزار

یا ازینا

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

خانمهای عزیز توجه کنید که ایشون اگه پول داشت قالیچه و تشکچه و جینگول بینگول بخره، میرفت یه دست مبل سبک میخرید، بعدم تو اتاق ۲۰ متری فرش ۱۲ متری رو بکشه کنار پشتی ها، نصف اتاق خالی می مونه، پس یه راهکاری بدین که عملی باشه، همه چی خوشگلی نیست که

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
منم دیدم از این فالیچه های گرد انگار پوست گاو باحاله بندازی جلو پشتی  چن روز پیش برگشتنی ...

آره ، اینی که من میگم خیلی خوشگله طرح فرشه با گلای ریز صورتی ... خیلی زیباست .

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

ولی استارتر قشنگ ترین حالت همونه ک گفتم فرش از یه طرف برسه ب دیوار و اون قسمت پشتی باشه

طرف دیگه ک خالی مونده یه نیکمت یا تخت چوبی

خونه منم همینجوزه

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

چهارسال مستاجر بودم به زور قرض ووام این خونه رو خریدم شصت متره کوچکه مبل ندارم موکت دورتا دور زیاد ب ...

مبارکت باشه عزیزم.ازاین پتو کناره ها بنراز و پشتی بزار اصلا هم زشت نیست

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
خانمهای عزیز توجه کنید که ایشون اگه پول داشت قالیچه و تشکچه و جینگول بینگول بخره، میرفت یه دست مبل س ...

دقیقا دوست عزیزم مشکل اینه فعلا پول خریدوسایل نداریم فرش بچسبونم یه طرف خیلی ضایع کل اتاق خالی موکت میمونه خودم بدجور گیر کردم

چهارسال مستاجر بودم به زور قرض ووام این خونه رو خریدم شصت متره کوچکه مبل ندارم موکت دورتا دور زیاد ب ...

مبارک باشه عزیزم، انشاءالله توش دلت خوش باشه، فعلاً پتو رو بنداز تا یه کمی بدهیتون سبک بشه، بعد یکی از راهکارهای دوستانو اجرا کن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
دقیقا دوست عزیزم مشکل اینه فعلا پول خریدوسایل نداریم فرش بچسبونم یه طرف خیلی ضایع کل اتاق خالی موکت ...

من کاملاً متوجه شدم، پس فعلاً با وسایل موجود که همون پتو هست کنار بیاید تا انشاءالله بدهیتون سبک بشه و بتونید یه کار دیگه بکنید