2777
2789
عنوان

مبل ندارم با موکت بد میشه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 39 پست
مبارک باشه عزیزم، انشاءالله توش دلت خوش باشه، فعلاً پتو رو بنداز تا یه کمی بدهیتون سبک بشه، بعد یکی ...

ممنون که درک میکنی چون واقعا جیبمون خالیه همین خونه رو هم یه سری تعمیرات کردیم خرج برداشت تخته چوبی نمیتونمبذارم بچه کوچک دارم عزیزم

مهم اینه الان شما صاحب خانه شدید و یک دنیا ارزش داره 

خیلی خیلی مبارک باشه 

فعلا پتو بنداز و از زندگی ات لذت ببر و راحت بگیر 

سخت می گیرد جهان بر مردمان سخت گیر 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم اینه الان شما صاحب خانه شدید و یک دنیا ارزش داره  خیلی خیلی مبارک باشه  فعلا پتو بند ...

👏👏👏

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ممنون از نظرات همتون بچه ها فقط یه سوال پتو رو همینطوری بندازم یا ملافه بکشم روش پتوم دونفره گلبافته ...

فکر کنم ملافه بکشی بهتر باشه، دیگه پتو هم تند تند کثیف نمیشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
مهم اینه الان شما صاحب خانه شدید و یک دنیا ارزش داره  خیلی خیلی مبارک باشه  فعلا پتو بند ...

ممنون عزیزم آره چهارسال واقعا عذاب کشیدم هرسال جابه جایی الان با اینکه خونه کوچکه ولی میگم تا آخرعمرم برای خودمه خدا قسمت همه مستاجرا بکنه همه خونه دارشن

ممنون عزیزم آره چهارسال واقعا عذاب کشیدم هرسال جابه جایی الان با اینکه خونه کوچکه ولی میگم تا آخرعمر ...

الهی آمین 

پس حسابی لذت ببر 

یک خشت و آجر خونه خودت میارزه به کاخ با تمام وسایل 

چون مال خودتون هسسسسسست 🌸🌸🌸

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!