2777
2789
عنوان

مبل ندارم با موکت بد میشه به نظرتون

726 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها خوبین پذیراییم بیست متره کل خونه رو موکت کردم فرش دوازده متری انداختم وسط دورتا دور موکته مبل ندارم پشتی گذاشتم به نظرتون زشته یا پتو بندازم پشتی بذارم روش

عکس بده بهتر راهنماییت کنیم

🌺امضامو بخونین لطفا🌺قشنگا یه پیج ایسنتا اشپزی زدم در حد غذا های روزمره،من عاشق اشپزی ام و به خودم جسارت دادم قدم بزارم تو راهی ک عاشقشم،،ممنون میشم همراهیم کنین  kosar_sweet_home

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه عزیزم خوش باش

خونه خواهرمم کوچیکه مبل نداره

هیچ اشکالی هم نداره😘😘

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
پشتی که خیلی قشنگه میتونی از این قالیچه کوچیکا بگیری بذاری زیر هر پشتی، اندازش بگیر

منم دیدم از این فالیچه های گرد انگار پوست گاو باحاله بندازی جلو پشتی  چن روز پیش برگشتنی توماشین دیدم دارن میفروشن 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
یه چیزایی هست تشک کنار فرش بده از اونا واسط درست کنن بزار قسمت موکتا. روی موکت نشستن یکم سخته

کجا باید برم بپرسم اسمشون چیه قیمتش چطوریه چون بابت خرید خونه هفتاد میلیون بدهکاریم