2777
2789
عنوان

بچه هارو بخوابوني بري تو اشپزخونه

6252 بازدید | 282 پست

استرس واكسن كوچيكه هم تموم شده باشه

يه چاي خوشرنگ دم كني 

خونه تميز باشه شوهره هم نباشه راحت سوتينه رو در بياري لباس گشاد تنت كني برس كيك مورد علاقتو بپزي منتظر بشي حاضر بشه بشيني با چايي بخوري و تو نيني سايت بچرخي و بازي كني با گوشيت

اين حال الان منه اخ كه با دنيا عوضش نميكنم 🤣🤣🤣🤣

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اون سوتینم نمی گفتی ما می فهمیدیم حالت عالیه! 😂😂

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

خوش بحالت سینه هات کوچیکه میتونی سوتینتو دراری😧😧😧

من دربیارم سینه هامو میتونم جای ملاقه تو خورشت استفاده کنم بس که با شیر دهی افتاده😝😝😝🙈🙈🙈

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

همه ی حالت بجز پختن کیک اونم این موقع شب رو خریدارم

دقیقا من خودتم بجز کیک😁

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
🤣 حالت رو خریدارم ولی! چجوری خوابه همزن زدی به برق من اگه اینکارو کتم جیغش بلند میشه دوباره باید ...

من شير خشك ميدم به هردوشون خوابشون سنگينه

كلا اشپزخونه فاصله داره با اتاق خوابم ولي وقتي ميخوابن ديگه تا صب بيدار نميشن 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
خوش بحالت سینه هات کوچیکه میتونی سوتینتو دراری😧😧😧 من دربیارم سینه هامو میتونم جای ملاقه تو خورشت ...

وای دمت گرم 😂😂😂😂😂ممه لطفا

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)