2777
2789
عنوان

بارداری عجیب من

338 بازدید | 24 پست

سلام دوستان خوبین .

من 11 ام ماه پیش پریود شدم ولی این ماه هنوز پریود نشدم . ازمایش خون و بی بی چک هر دو مثبت بودن ولی بتام خیلی کم بود (88) 

الان چند روزه بشدت زیر دلم تیر میکشه اونقدی نیست که غیر قابل تحمل باشه ولی خب ازار دهندس . کمردرد هم هستم . راستی حدودا اسفند 2 سال پیش سقط داشتم.

البته بگم که هم وزنم بالاست هم دقیقا 4 روز پیش (دو روز قبل ازمایش) با پاشنه بلند کلی پیاده روی کردم و رفته بودم عروسی . دردامم از همون موقع شروع شد .

حالا موندم . بنظرتون باید نگران باشم ؟ یعنی برا بچم مشکلی پیش اومده ؟😢😢 ی مطلب خوندم در مورد بارداری پوچ . یکم ترس برم داشته

ادمهارو قضاوت نکنید فقط بخاطر اینکه گناهانشان با گناهانتان فرق دارد ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه بهم گفتن استراحت مطلق داشته باش بعد هفته ی دیگه دوباره ازمایش بده

نترس گلم فقط کار سنگین نکن.غذاهای گرم نخور خیلی.توالت فرنگی بشین....این ها مراعات برای هرزن بارداریه.ولی ب نظر من خوب بوده بتات

نترس گلم فقط کار سنگین نکن.غذاهای گرم نخور خیلی.توالت فرنگی بشین....این ها مراعات برای هرزن بارداریه ...

مرسی عزیزم😢😍

ادمهارو قضاوت نکنید فقط بخاطر اینکه گناهانشان با گناهانتان فرق دارد ....