2777
2789
عنوان

درصد چندشتون نسبت به افراد هیز و چشم چرون چقدره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 44 پست
این چشم چرون هیزا که نمازم میخونن روزه هم میگیرن و کلی ادعا دارن اینا💩 الان نیاین دعوا که توهین کر ...

اتفاقا برادرشوهر من اینجوریه اهل نماز شب و روزه های مستحب ولی به شدت چشم چرون

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم ناراحت شدی ؟بله شما هم همینو گفتین فقط گفتم با احترام به شما چون موافق نظرتون بودم قصد جسارت ن ...

اخه اینجا همه کلت به دستن آماده شلیک تق ادم میترسه😂😂😂😂😂

و دیگر هیچ...

چشم چرون که نفرت انگیزه.ولی خب برای اینکه خیالمون راحت باشه راه چاره داره و اون هم پوشش درست هست.من ...

آفرین منم امتحان کردم طرف یه نگاه کوچک دیگه نمیندازه حتی یه لحظه، همه راهاشو براش بستم   

نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 
چشم چرون که نفرت انگیزه.ولی خب برای اینکه خیالمون راحت باشه راه چاره داره و اون هم پوشش درست هست.من ...

من مجرد بودم پسر عموم میفتاد دنبالم تو راه دبیرستان چادری ام تشریف داشتم با سه کیلو ریش و پشم تو صورت 

و دیگر هیچ...

آره موافقم   فدات من خواننده خاموش بودم از همون وقتا شمارو میشناسم از شخصیتتون خوشم میومد&nbs ...

لطف داری در جریانی ک چه قدر میریزن سرم 😂

به ناچار برای مصون ماندن از ترکش های پرتاپی زیر کامنتام کلی تبصره میذارم 😂😐

و دیگر هیچ...

من مجرد بودم پسر عموم میفتاد دنبالم تو راه دبیرستان چادری ام تشریف داشتم با سه کیلو ریش و پشم تو صور ...

دقت نکردی چی گفتم.اولا اون زمان همه اینطور بودن فقط شما و پسرعموت نبودی.ولی الان دوره زمونه عوض شده.خیلی از چشم چرونها با چادر مشکل دارن یعنی تا برق چادر به چشمشون میخوره رو برمیگردونن بس که از چادر بدشون میاد.من نگفتم جلوی هیزی رو میگیره ولی جلوی لذتش رو میگیره

گذشته نگذشته
دقت نکردی چی گفتم.اولا اون زمان همه اینطور بودن فقط شما و پسرعموت نبودی.ولی الان دوره زمونه عوض شده. ...

آره ولی بعضیها چادر که چه عرض کنم صورتتم قنداق کنی به کارشون ادامه میدن 

به نظرم تقصیر خانواده هاست بیشتر

آره ولی بعضیها چادر که چه عرض کنم صورتتم قنداق کنی به کارشون ادامه میدن  به نظرم تقصیر خانواده ...

دقیقا مریض مریضه 

به جهنم بذار هی چشم بچرونن دایورت به تخمدان چپ

و دیگر هیچ...

آره ولی بعضیها چادر که چه عرض کنم صورتتم قنداق کنی به کارشون ادامه میدن  به نظرم تقصیر خانواده ...

دیگه اون خیلی احمقه که از تو قنداق صورت میخواد دید بزنه به قول خودش کیف کنه.منظورم اینه پوشش درست اجازه لذت بردن به شخص هیز رو نمیده.وگرنه چادر که سهله شمشیر هم این افراد رو درست نمیکنه.یادمه جایی خونده بودم در زمان پیامبر هنگام نماز جماعت بعضی از مثلا مردها هنگام سجده جوری سرشون رو پایین میذاشتن که از لای دوتاپاها خانمهای پشت سرشون رو که درحال نماز بودن ببینن.ببین مریض واقعی یعنی این

گذشته نگذشته