الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مجرد بودم پسر عموم میفتاد دنبالم تو راه دبیرستان چادری ام تشریف داشتم با سه کیلو ریش و پشم تو صور ...
دقت نکردی چی گفتم.اولا اون زمان همه اینطور بودن فقط شما و پسرعموت نبودی.ولی الان دوره زمونه عوض شده.خیلی از چشم چرونها با چادر مشکل دارن یعنی تا برق چادر به چشمشون میخوره رو برمیگردونن بس که از چادر بدشون میاد.من نگفتم جلوی هیزی رو میگیره ولی جلوی لذتش رو میگیره
آره ولی بعضیها چادر که چه عرض کنم صورتتم قنداق کنی به کارشون ادامه میدن به نظرم تقصیر خانواده ...
دیگه اون خیلی احمقه که از تو قنداق صورت میخواد دید بزنه به قول خودش کیف کنه.منظورم اینه پوشش درست اجازه لذت بردن به شخص هیز رو نمیده.وگرنه چادر که سهله شمشیر هم این افراد رو درست نمیکنه.یادمه جایی خونده بودم در زمان پیامبر هنگام نماز جماعت بعضی از مثلا مردها هنگام سجده جوری سرشون رو پایین میذاشتن که از لای دوتاپاها خانمهای پشت سرشون رو که درحال نماز بودن ببینن.ببین مریض واقعی یعنی این