پنجمین ماه اقدامم از ماه بعد تصمیم گرفتم خودمو شوهرم بریم ازمایشای کاملو انجام بدیم ببینیم چرا نشده تاالان مشکلی وجود داره یا ن میخوام بدونم اگ هزینش خیلی زیاده بزار ماهای بعد لطفا جواب بدید اونایی ک تازه رفتن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من پارسال یه ازمایش خون کلی دادم واسه چک اپ ۴۸۰ تومن شده بود و تقریبا ۹۰ تومن پاپ اسمیر
ازمایش و پاپ اسمیر برا قبل باردارشدن بود؟برا قبل اقدام به بارداری همسرتون هم چکاپ شدن؟
پیش به سووووی خوش اندامی💃💃💃💃💃💃 قد 167🌺وزن اولیه👈87😬شروع رژیم98/02/03💪💪💪وزن فعلی75☺وزن هدف اول70💪💪💪وزن هدف دوم67😍💪💪💪من میتوااااانم💪💪💪اینم مدرکش 👈❤🌺تاپیک لاغری خانومای 85 کیلویی🌺❤
پیش به سووووی خوش اندامی💃💃💃💃💃💃 قد 167🌺وزن اولیه👈87😬شروع رژیم98/02/03💪💪💪وزن فعلی75☺وزن هدف اول70💪💪💪وزن هدف دوم67😍💪💪💪من میتوااااانم💪💪💪اینم مدرکش 👈❤🌺تاپیک لاغری خانومای 85 کیلویی🌺❤