2777
2789

خانوما کیا جدیدن چکاب کامل انجام دادن هم خودشون هم شوهرشون؟ کلن هزینش چقدره؟ 

شوهرم بیمه داره با دفترچه بیمه چقد میشه

پنجمین ماه اقدامم از ماه بعد تصمیم گرفتم خودمو شوهرم بریم ازمایشای کاملو انجام بدیم ببینیم چرا نشده تاالان مشکلی وجود داره یا ن میخوام بدونم اگ هزینش خیلی زیاده بزار ماهای بعد لطفا جواب بدید اونایی ک تازه رفتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بادفترچه بیمه سلامت برای خودم دادم کلا شد۷۵البته من بیمارستان دولتی رفتم.

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
من پارسال یه ازمایش خون کلی دادم واسه چک اپ ۴۸۰ تومن شده بود و تقریبا ۹۰ تومن پاپ اسمیر

ازمایش و پاپ اسمیر برا قبل باردارشدن بود؟برا قبل اقدام به بارداری همسرتون هم چکاپ شدن؟

پیش به سووووی خوش اندامی💃💃💃💃💃💃 قد 167🌺وزن اولیه👈87😬شروع رژیم98/02/03💪💪💪وزن فعلی75☺وزن هدف اول70💪💪💪وزن هدف دوم67😍💪💪💪من میتوااااانم💪💪💪اینم مدرکش 👈❤🌺تاپیک لاغری خانومای 85 کیلویی🌺❤
من پارسال یه ازمایش خون کلی دادم واسه چک اپ ۴۸۰ تومن شده بود و تقریبا ۹۰ تومن پاپ اسمیر

ازمایش خون منم دادم واسه کم خونی و تیرویید و این چیزا مشکلی نداشتم منظورم ازمایشای رحم و این چیزاست بفهمن مشکل نازایی چیزی وجود نداره

جدیدن؟ منظورم ازمایشای رحم و ازمایش اسپرم هستا 

چندماه پیش ازمایش خون کلی.پاپ اسمیرومعاینه کردن.بیمارستان دولتی بری خ کم برات هزینه می افته

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
چندماه پیش ازمایش خون کلی.پاپ اسمیرومعاینه کردن.بیمارستان دولتی بری خ کم برات هزینه می افته

منظورت ازین بیمارستاناست ک با دفترچه تامین اجتماعی مجانی میشه؟

اره برای قبلش بود . نه نشد

مرسی از راهنماییت❤

پیش به سووووی خوش اندامی💃💃💃💃💃💃 قد 167🌺وزن اولیه👈87😬شروع رژیم98/02/03💪💪💪وزن فعلی75☺وزن هدف اول70💪💪💪وزن هدف دوم67😍💪💪💪من میتوااااانم💪💪💪اینم مدرکش 👈❤🌺تاپیک لاغری خانومای 85 کیلویی🌺❤