2777
2789
عنوان

فوبیای طلاق ؛ یک اپیدمی نخ نما

180 بازدید | 12 پست

_من نمیخوام اسم طلاق روم باشه

+من ازدواج نکردم که طلاق بگیرم

×چیکار کنم شوهرم طلاقم نده؟

€شوهرم همش بهم خیانت میکنه...چیکار کنم دست ₩برداره؟نمیخوام جدا شم

¥خانوادم حمایتم نمیکنن طلاق بگیرم

£شوهرم کتکم زده...نمیذاره از خونه برم بیرون...فقط توروخدا نگید طلاق بگیر!طلاق بگیرم که چی بشه؟؟شرایط بدترم میشه!

این ترس از طلاق از کجا میاد؟

نظر شما چیه؟ اگر جای این دوستان باشید که دارن شکنجه میشن چیکار میکنید؟

(لطفا برای جواب دادن خودتونو دقیقا تو شرایط قرار بدید...صادقانه و به دور از شعار)

تعداد رای : 18
نظرسنجی
بله
16
88%
نه
2
11%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ادمیم ک دارم جدا میشم و از دید خودم میخوام دلائل رو بگم یکی از ترس های طلاق بخاطر اینه که خانواده ها یجورین حمایت نمیکنن یکی دیگم اینکه جامعه زن مطلقه رو به ی چشم دیگه نگاه میکنن البته بستگی به  خود خانم هم داره یه دلیل دیکه هم اینکه مشکلات مالی

من یه ادمیم ک دارم جدا میشم و از دید خودم میخوام دلائل رو بگم یکی از ترس های طلاق بخاطر اینه که خانو ...

عه سلام  خوبی ؟ چیکار کردی ؟

چپ چپ نگام نکن بوخودا من اون خاله سوسکه که فکر میکنی نیسدم  

میدونم مسخرشو دراوردم ولی خدایی بخاطر درماندگی اموخته شدس   

و همچنین دلایلی ک بالاتر گفتن  

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

به نظرمن اگه یه زن بااعتماد به نفس و باجرئت و زرنگ باشه از طلاق نمیترسه مادرا باید دختراشونو طوری تربیت کنن ک بتونن گلیم شونو از آب بکشن بیرون اون زنی که طلاق میگیره یه لحظه فکر کنه شوهرش مرده بازم تنها میشه مطلقه بودن جنایت نیس

یه وقتایی پای بچه وسطه و مادر خودش رو قربانی می کنه تا اون بچه بچه طلاق نشه و البته مهرسکوت هم میزنه به لبش که تو جار و جنحال هم بزرگ نشه ولی خب در واقع مرگ تدریجیه

یه وقتایی هم پدرها و مادرها اینقدر طلاق براشون کابوسه و از حرف مردم و آبرو و.... می ترسن که حتی حاضر نیستن دخترشون اسم طلاق رو بیاره و چشمشون رو روی زجر کشیدن دخترشون می بندن

اون دختر هم به خاطر غصه نخوردن پدر و مادر خودش رو قربانی اون زندگی می کنه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️