2777
2789

خاهش ميكنم تووروخدا برام دعا كنيد خااااهش مبكنم عاجزانه بخدا ابروم رفت ديوونه شدم ضعف اصاب گرفتم

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میشه غصه نخور 

توبیشتر چیزایی که پیش میاد یه خیری هست بقبه شونم نتیجه تصمیمات غلط خودمونه که باید اصلاحش کنیم

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

الان پونصد نفر باید بپرسن چی شده تا بیاد بگه. 

خب شرایط توضیح دادن نداری مجبوری مگه الان. تاپیک بزنی برو بیا بعد بزن

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
الان پونصد نفر باید بپرسن چی شده تا بیاد بگه.  خب شرایط توضیح دادن نداری مجبوری مگه الان. تاپی ...

شونصد هزارتا لایک😃

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌