خانوما من دیشب تو هفته ده بارداری به دلیل تشکیل نشدن قلب سقط کردم هم جفت هم ساک بارداری دفع شد البته با درد و انقباض های خیلی شدید . امروز خونریزیم ادامه داره ولی حتی از پریود هم کمتره . کسی تجربه ای داره؟ خیلی نگرانم
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
متیل ارگونوین همون مترژین که رحم منفبض میکنه و خونریزی رو کم میکنه چون عروق رحم تنگ میکنه و باعث انقباض رحم میشه و بقایا دفع میشه الان زوده که ایشون بخواد مترژین بخوره باید تا ۱۰ روز صبر کنه تا با این خونریزیها سقط کامل بشه بعدش با نظر دکتر بخوره چون زیاد قرص خوبی نیستش عوارضش زیاده