2777
2789

بچه ها توروخدا ب حرفای اینو اون گوش نکنید.

اونایی ک میان میگن ما 30 تومن خرید کردیم ، باور کنید اضافی خرج کردن و خیلیم گرون گرون خریدن الکی...درحالی ک نیاز نیس بخدا

بضیا میان میگن ، اینو اونو سبسمونی خریدن و گرون بوده بخاطر همین ما بودجشو نداریم و نمیریم خرید کنیم اصلا

ادم دلش میسوزه برای اینا بخدا

چرا با اضافه خرجیا و اینا میترسونید بنده خداهارو

بزارید من براتون توضیح بدم و خیالتونو راحت کنم ، از عبدل آباد میتونید یه سیسمونی آبرومندانه بردارید با 7،8 تومن ... ب شرطی ک میگم اضافه خرج نداشته باشید الکی😊

از سیسمونی خودم بگم براتون:

سرویس 4 تکه ی کالکسه و کریر و ساک و روروئک نزدیک 1 تومن شد  😊 آشغالم نیستااا...قیافشم قشنگه و اینکه بنظرم مثلا نیاز نیس 7،8 ملیون بدیم به یه کالکسه و اسمش میشه اضافه خرجی

(اونایی ک بودجشون میرسه بحثش جداش و مبارکشون باشه)

یا مثلا لباس ب اندازه ی کافط خریدیم...ن این ک از هر شماره 300 دست بخریم و بمونه کوچیک شه😑

بخدا من یه جاهایی کفش میپرسیدم اونم چییییی فقط واسه 4 یا 5 ماهگی کودک اندازه میشد ... ینی فقط 1یا نهایتا 2 ماه ک قیمتش 60،70 بود

چ نیازیهههه اخه

همون مدلی کفشو امام زاده حسن دیدم 15  😊 خریدم

نمیخوام گدا بازی دربیارم

ولی واسه نوزادی ک همش 1 ماه میخواد اندازش شه این کفشا ، نمی ارزه 70 بدی ب کفش

و اینکه ماشین شارژیو و دوچرخه هم نخریدیم فعلا

دوسه ساله شد میخریم حالا...

از همه مهم تر اینکه مثلا یه سریا اسرارررر میکنن کهنه شور بخربم...خودشونم میدونن ک یک بار هم بچه رو کهنه نخواهند کردااا ، ولی بزور میخرن ک سیسمونیشون تکمیل باشه مثلا ...2،3 ملیونم اینجا اضافه خرج میکنن

و کلیییی چیزای دیگه ک الگی قیمتو میبره بالا

من یکیو میشناسم از الااااان واسه نوه اش کامپیوتر و میزشو گرفته همراه با لپتاپ...البته خوب ایشون شاید پولشو داشته ک خریده و مبارکش باشه

ولی بحث من اینه ک این اضافه خرجیارو نکنیم و الکی نگیم ک گرونه گرونه و تن اون بیچاره هایی ک پول ندارنو نلرزونیم

بازم میگم برید عبدل آباد و بگردین قشنگ میتونین یه سیسمونی آبرومندانه بخرید با 7،8 تومن.

ما اینارو خریدیم با 8 تومن این حدودا:

عروسک و اسباب بازیو اینا ب اندازه

مثل ماشین تفنگ هواپیما خونه سازی حلقه و  4،5 تاعروسک آویزی واسه سقف و جغجقه و تاتی و ازین چیزا

کمدویترین و تخت  ک با 3 تومن جمع شد و توره بالای تخت

دیگه اینکه لباس ب اندازه

پستونک و شامپو و ناخون گیر و شونه و ازین جور چیزاهم ک گرفتیم(ولی مثلا فین گیر نگرفتیم😑چیه اخههه)

تند تند نوشتم یه سری چیزا یادم نمیاد😆

حالا عکس میفرستم براتوت وقتی چیدم

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

افرین حالا من با ۶ تومن دارم جمعش میکنم بخدا چیرای قشنگیم خریدم بستگی ب جایی ام که میشینی داره   من سعی کردم برم بالاسهر نگاه کنم بفهمم چی رو بورسه و مده اونارو از پاایین شهر خریدم بالاسهر پول جاو اجاره مغاره رو میکشن رو جنسا

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم

الان یه دست لباس نیلی یا مشابه اش پنجاه شصت تومنه.دو تکه اش هااا

چطو با هفت هشت تومن میشه سیسمونی گرفت؟؟

یه شیشه شیر شصت میل بیست تومنه!!

برا بچه دوم این قیمتا میشه ولی اولی فک‌نکنم

خدا کنه اینجوری باشه.‌ولی خوب عبدل اباد بله. شهرای دیگه فرق داره. حالا زن حامله پاشه بره سفر؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

مثلا کالسکه دلیجان عصایی پرسیدم ۴۶۰   دیجی کالا زده ۴۴۰ اومدم پایین شهر یه مغاره گفت عکس بیار برات مدلشو ۳۷۰ میارم واست همونو خب الان صدتومن سودم شد  میهوام کریررشم سفارش بدم عکس وسایلاتو میدی

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم

من همه چیز خریدم با هفت تومن،البته بگم کمد و فرش واینجور چیزا نخریدم چون جاشو ندارم،ولی خرده ریز همه چیز گرفتم از ظروف غذاخوری بگیر تا پد سینه برای خودم.اخه عروسک های اضافه و انواع کفش و لباس ب دردش نمیخوره من از هرسایز سه دست خریدم

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
خدا کنه اینجوری باشه.‌ولی خوب عبدل اباد بله. شهرای دیگه فرق داره. حالا زن حامله پاشه بره سفر؟

منظورم اینه ک‌تهران اسونه . همه قیمت توش هس. ه چی از جاش باید بخری ولی شهرای دیگه قیمتا ثابت و بالا

فین گیرراکه حتمابگیربینی های بچه رامیخاهی باچی پاک کنی 

مینی واش هم که خوبه وبرای راحتی مادره ولباسه بچه راتمیزمیکنه

انهاکه میگن گرونیه راست میگنن ان کالسکه که شماگرفتی 1تومن با400تومن میشدقبلاخرید

لباس هم جنس خوب داره از3تومن تیکه یی به بالاکه الان خوب معمولی بخواهی بخری 25تومن تیکیه 

من جهیزیه هم حوصله م نشد برم تهران. همه چی با تنوع خیلییییی کم و قیمت بالا خریدم.