2777
2789

سلام خوش اومدی عزیزم.

تاپیک ها رو نمیشه خودت حذف کنی، آدرسشو کپی میکنی از طریق پیام میفرستی ب نی‌نی‌یار ۳ یا ۵ برات حذف میکنن. نی‌نی‌یار ۳  روزا آنلاینه، نی‌نی‌یار۵ شبا... هردوتام از شنبه تا چهارشنبه هستن. روزی ۱ دونه تاپیک فقط میتونن حذف کنن.

عکس هم توی پست‌ها بذاری حذف نمیشه.

سلام خوش اومدی عزیزم. تاپیک ها رو نمیشه خودت حذف کنی، آدرسشو کپی میکنی از طریق پیام میفرستی ب نی‌نی ...

ممنون از توضیح

عکس به هیچ عنوان؟

واسه تنهاییام و دلتنگیام اینجام  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از توضیح عکس به هیچ عنوان؟

خواهش میکنم.

نه دیگه... هر عکس اینجا بذاری قابل حذف نیست.

فقط تا دو سه دقیقه میتونی پُست یا عکستو حذف یا ویرایش کنی. ی نقطه چین زیر پُستت میاد اونو بزنی میشه این کارا رو کرد. ولی بعد از دو سه دقیقه، اون نقطه چینه از بین میره و دیگه کاری از دستت برنمیاد 😃 درضمن اینجا وقیح داریم. عکسای خصوصی کاربرا رو جمع میکنه بعد انتشار میده، سعی کن هیچوقت عکس خودت و خونوادتو اینجا نذاری وگرنه میره تو آلبوم وقیح. هر لینکی رو هم باز نکن. چون وقیح هک میکنه تورو...