_شارمین_ مدیر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4567 عنوان خوابم نمیبرهههه وایییی | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 31 پست خدایاااا شکررررت🥲😂 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂 امروز | 04:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4567 تو همیشه تا الان بیداری ؟ نهههه امروز استثناء اینجوری شدبقیه روزای هفته که کلاس دارم زود میخوابمممم😪آخر هفته ها بعضی وقتا برنامه بهم میریزه میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4567 منم جدیدا اینطوری امدهنم سرویس شده هووووفففف خیلی بده میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 51875 آدمی که از نصیحت خوشش نیاد گاهی باید سخت تجربه کنه اون دیگه ب خودم مربوطه در ضمن ترجیح میدم با پسرای هول سایت هم صحبت نشماصلا پسری ک سایت بیاد کنسله
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4567 بدنت و عادت دادی دیگه این طوری باشی عادت ندادم امشب به دلایلی خوابم نبرد میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 51875 نهههه امروز استثناء اینجوری شدبقیه روزای هفته که کلاس دارم زود میخوابمممم😪آخر هفته ها بعضی وقتا برن ... خب پس از شب زنده داری لذت ببر😂😐
دبیر_ریاضی_اقتصاد عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 1173 اون دیگه ب خودم مربوطه در ضمن ترجیح میدم با پسرای هول سایت هم صحبت نشماصلا پسری ک سایت بیاد کنسله باشه هر چی تو بگی😅😅
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4567 خب پس از شب زنده داری لذت ببر😂😐 همچنین🤝😂 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4567 منی که تازه بیدار شدم شماهایی که الان بیدار میشید زندگیو بُردید... خوشبحالتون میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
amirmehdii عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 1315 شماهایی که الان بیدار میشید زندگیو بُردید... خوشبحالتون بیدارم ولی نمیدونم چیکار کنممم
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4567 بیدارم ولی نمیدونم چیکار کنممم برو کوهنوردی🥲 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
amirmehdii عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 1315 برو کوهنوردی🥲 اینجا خیلی خیلی سرده الان منفی ۳ درجه هست تو چرا بیداری