2821
2789
عنوان

همسر عشق ماشین

579 بازدید | 11 پست

همسرم خیلی خیلی به ماشین های مختلف علاقه داره طوریکه ساعتهای زیادی از روز رو تو سایتهای مختلف در موردشون میخونه و قیمت میگیره. تو خیابون همش ماشینها رو نشون میده و درمورد قدرت موتور و امکاناتش بهم توضیح میده. من حوصلم واقعا نمیکشه. تا یکم پول پس انداز میکنیم به فکر تعویض ماشین میوفته. تو نه سال ازدواجمون بالای هشتا ماشین عوض کرده. نمیگم مدل بالاها چون اونموقع ها وضعمون جالب نبود اصلا. ماشینهای معمولی مثلا اگه پژو داشتیم تا یکم پس انداز میکنیم میبینم داره بازم میگه بریم یکم بالاتر بگیریم حتی اگه سه ماه باشه خریده باشه یا خیلی چیزهای واجب تری جلوتر نیاز باشه تو خونه. اولویت اولش ماشینه. الانم چند وقته یکم پس انداز کردیم گیر داده برم ماشین خودم و خودت رو بفروشم یکم بزارم روش فلان ماشین رو بخرم. منم هرچی میگم آخه الان وقتش نیست بزار بیشتر جمع کنیم چند ماه دیگه بریم بخریم یا چیزهای واجب تری نیاز هست میبینم ناراحت میشه. کسی مثل من هست شوهرش انقدر عشق ماشین باشه؟؟؟!!! 😢😢شما جای من باشید چیکار میکنید؟؟؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهر منم ماشین بازه ولی نیاز خونه براش مهمتره ماهم تو ۴ سال ۵ تا ماشین عوض کردیم

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://ninisite.co/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

من ۸ساله ازدواج کردم یادم نمیاد تا حالا چند تا ماشین عوض کردیم.. حتی شده یه ماشین خریدیم ۱هفته بعد فروختیم.. الانم رفته تو خط موتور.. دو تا موتور داریم الان😕

انقدرم به ماشین خرج میکنه لاستیکاشو اسپری میزد مشکی شه یکسره کارواش تعمیرگاه و.. من خسته شدم هر چی گفتم گوش نکرد.. هرکی عاشق یه چیزه خیلی باهاش مخالف شی ازت دور میشه..

شوهر من که نمایشگاه ماشین داره چی بگم امروزم ماشین منم فروخت چند روز ماشین ندارم😊

باز شما میدونید همسرتون بهترین ماشین رو که میتونه میخره چون شغلش اینه. آخه بارها شده جوگیری یه ماشین گرفته هزار تا عیب و ایراد داره.الانم میخواد منو راضی بکنه میگه ماشینت رو بفروشم چند ماه بعد یه بهترش رو برات میخرم 😢😢من نمیخوام چند ماه بدون ماشین بمونم آخه😭😭

باز شما میدونید همسرتون بهترین ماشین رو که میتونه میخره چون شغلش اینه. آخه بارها شده جوگیری یه ماشین ...

نه عزیزم نفروش چون شوهر من وقتی میگه میخرم بقول شما چون تو خرید و فروش هست واقعا بهترشو میخره و مشکلات ماشین رو همون موقع خرید میفهمه ولی شوهر شما چون اشنایی نداره راحت سرشو کلاه میذارن و ضرر میکنی.بعد من وقتی میبینم از زمان طی شده گذشته و نخریده میرم دم نمایشگاش یه ماشین ورمیدارم میام

من ۸ساله ازدواج کردم یادم نمیاد تا حالا چند تا ماشین عوض کردیم.. حتی شده یه ماشین خریدیم ۱هفته بعد ف ...

وای خداروشکر چون یه بار با موتور تصادف کرده الان از موتور بدش میاد. آخه من از موتور متنفرم. ما هم شده ماشین گرفته چند روزه با کلی ضرر رفته پس داده 

نه عزیزم نفروش چون شوهر من وقتی میگه میخرم بقول شما چون تو خرید و فروش هست واقعا بهترشو میخره و مشکل ...

😂😂😂کاش همسر منم با این علاقش نمایشگاه داشت. بعضی وقتها بهش میگم اگه تو نمایشگاه ماشین میزدی موفق میشدی انقدر که علاقه داری. متاسفانه منکه اگه ماشینم رو بفروشه مجبورم فقط به قولش و وضعیت بازار دلخوش کنم چون شغلمون آزاده درآمدمون دقیق مشخص نیست. ممکنه دوماهه بخره ممکنه چند ماه طول بکشه