هناسه۷۷ مدیر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 عنوان کیا یهو یه رابطه رو ول کردن رفتن | مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 40 پست تاحالا شده کسیو دوست داشته باشین اما بخاطر غرورتون و بی ارزش شدنتون بی خدافظی همه چیو تموم کنین برین ؟پشیمونین یا نهطرفتون بعدها حسرت تون خورد یانه خوشحال بود از رفتن تون گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚 1398/04/16 | 16:46 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssarra عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 6076 من قبل ازدواجم رابطه داشتم الان پشیمونم یهنی س ک س کامل داشتی؟ نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
جانییییم عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2849 متاسفانه همش ولم کردن 😐😐😐😂😂 منم ول میکردن همشون هم یه جمله میگفتن تا حالا دختر مثبتی مثل تو ندیدم
خوجلی_موجلی عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 2906 منم سالهای اول ولم میکردن الآن پیشرفت کردم خودم ول میکنم 😶 من هرچی بیشتر میرفتم بیشتر ولم میکردن دیوم شوهر کنم بهتره شوهر کنم دیگه نمیتونه ولم کنه آنه...تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت...
qasedak_soorati عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 709 😐من یکیو تو اوج عشق و عاشقی ولش کردم بی دلیل انگار ی چیزی مانعم میشد بعد چند ماه دوس دختر جدیوشو خونوادشو خودشو کشتن 😐😐😐😐😐مافیای مواد بود نمیدونسمممم😳😳😳😳😳😳😳😳حالا میدید خودشو ی جنتلمن واقعی بود 😐😐😐😐
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 من ولش کردم عکس العملی نداشت چجوری ولش کردی طاقت آوردی سمتش نری گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 😐من یکیو تو اوج عشق و عاشقی ولش کردم بی دلیل انگار ی چیزی مانعم میشد بعد چند ماه دوس دختر جدیوشو خو ... وایی مثل فیلما خخخخ خدا بهت رحم کرده گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
خوجلی_موجلی عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 2906 منم ول میکردن همشون هم یه جمله میگفتن تا حالا دختر مثبتی مثل تو ندیدم پباز خوبه تو فهمیدی چرا ولت میکردن 🤣🤣 آنه...تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت...
گلوریا۳۴ عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 570 من هرچی بیشتر میرفتم بیشتر ولم میکردن دیوم شوهر کنم بهتره شوهر کنم دیگه نمیتونه ولم کنه اعتماد به نفس خیلی مهمه ... من قبلنا گیر میدادم چک میکردم شکاک بودم الآن طرف رو پشمم هم حساب نمیکنم میچسبن بهم :/ ❤
ssarra عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 6076 آره یعنی برای شوهرت مهم بود که باعث شد تو پشیمون بشی؟ یا فقط عذاب وجدانه؟ نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
خوجلی_موجلی عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 2906 اعتماد به نفس خیلی مهمه ... من قبلنا گیر میدادم چک میکردم شکاک بودم الآن طرف رو پشمم هم حساب نمیکنم ... دقیقا من از بس داغون بودم اینجوری بودم 😂😂 آنه...تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت...
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 من اینکه حسرت خورده یا نه نمیدونم.چون کامل رفتم چطوری تحمل کردی ک دیگه ازش بیخبر باشی سمتش نری گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
sssssssssssssmin عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 1424 چجوری ولش کردی طاقت آوردی سمتش نری خیلی سخت بود سمتش نرفتم وخودم رو داغون کردم دل دل..... دل دیونه ...کی قدر تورو میدونه❤❤
qasedak_soorati عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 709 وایی مثل فیلما خخخخ خدا بهت رحم کرده سه سال صب تا شب حرف میزدیم فقط موندم چ جوری میتونس اینجوری پنهون کنه ک من نفهمم 😐😐😐😐😐
نادیا1377 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 237 یعنی برای شوهرت مهم بود که باعث شد تو پشیمون بشی؟ یا فقط عذاب وجدانه؟ نمیفههمم منظورتو