2777
2789
عنوان

کیا یهو یه رابطه رو ول کردن رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3663 بازدید | 40 پست
اعتماد به نفس خیلی مهمه ... من قبلنا گیر میدادم چک میکردم شکاک بودم الآن طرف رو پشمم هم حساب نمیکنم ...

خخخخخخ ایول 

دقیقا اولا میچسبیدم بهش الان بیخیالشم اونه که چسبیده ولی میخوام تمومش کنم

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخت بود  سمتش نرفتم وخودم رو داغون کردم

الان پشیمونی

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
سه سال صب تا شب حرف میزدیم فقط موندم چ جوری میتونس اینجوری پنهون کنه ک من نفهمم 😐😐😐😐😐

شغلش بوده دیگه😊

چطوری تحمل کردی ک دیگه ازش بیخبر باشی سمتش نری

اولش سخت بود

من دومورد اینطوری داشتم.حتی مریض شدم.اولی دوماه

دومی سه ماه

طول کشید.عاشقم بود.تو هر دو مورد

حتی نیازمند قرص ارامبخش بودم.گذشت زمان فکر نکردن بهش

و دلسوزی نکردن واسه خودم باعث شد فراموش کنم.لطفا واسه خودتون دلسوزی نکنید.که آی اینهمه کارکردم براش اونجوری جوابمو داد.

نمیفههمم منظورتو

می گم بخاطره ازدواجت پشیمون شدی؟

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
آره از شوهرم پرسیدم به نظر تو چرا پسرها اولین هفته عاشقن بعد ول میکنن میرن گفت چون دختره نمیده

دقیقاااا همینه 🤣🤣 اخه بدی ام میگن وصعت خرابه در هر صورت ول میکنن

آنه...تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت.‌..

من ی رابطه ی ۳ساله داشتم اخرا فهمیدم داره خیانت میکنه...یهو تموم کردم تا دوماه پیام میداد بگو جیشده ک اخر سر یهو گفتمو بلاکش کردم...خیلی دنبالم بود خاتوادشو فرستاد خواستگاری اینا ولی خب نشد ک بشه

😐من یکیو تو اوج عشق و عاشقی ولش کردم بی دلیل انگار ی چیزی مانعم میشد بعد چند ماه دوس دختر جدیوشو خو ...

برو خدارو شکر کن که بهت رحم کرد😬😶

مثل این فیلمای جنایی شد😂😂

ولی اخه دوس دخترشو چرا کشتن؟😐