2777
2789
عنوان

خانمای شاغل

636 بازدید | 86 پست

سلام .من 8 ساله سر کار میرم تایم کاریم خیلی زیاده از ساعت 8 تا 5 که برسم خونه شده 6.این تایم زیاد روی زندگیم خیلی تاثیر منفی گذاشته و اجازه نمیده نه به خودم نه به زندگیم ونه به شوهرم برسم. همیشه خسته ام. از لحاظ مالی خیلی مشکلی برام پیش نمیاد. به نظرتون استعفا بدم و بیمه بیکاری بگیرم؟ کارفرما توافقی موافقت میکنه. پشیمون نمیشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام...اوضاع اقتصادی مملکت رو که میبینی داره روز به روز بدتر میشه..اگه امکان داره تایم کاری رو کم کن...

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

نیمه وقت کار کن حتی با حقوق یک سوم. یعنی تا یک یا دو کافیه.
خونه نشین نشو که بعدا پشیمون میشی و گرفتار روزمرگی. 

کلا آهسته و پیوسته ادامه بده.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد