2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندساله فهمیدم . عزیزم خطری نداره نترس.اگ نیاز باشه عمل میکنن اگ نیاز نباشه هیچ .من دارم ولی گفت عمل نمیخواد بعضی مواقعم درد دارم از زیر بغل تا سینه

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

وااااا...چقد ضعیفی...کیست چیزی نیست ک اصولا ۹۰درصد خانوما دارن

من هم کیست دارم هم فیبروآدنوم

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

من از پارسال میدونم دارم اصلا دکتر نرفتم درد هم دارم 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

عزیزم دیگه علائمش چیه؟؟

من اصلن درد و ترشح سینه و علائم ظاهری ندارم

فقط یه گردی سفت به اندازه یه حبه انگور تو سینه چپم حس میکنم که وقتی با دست تکونش میدم اینور و اونور میره و حس میکنم یه طرفش وصله به یه جایی....

وقتی حموم میرم بیشتر معلومه 

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
عزیزم دیگه علائمش چیه؟؟ من اصلن درد و ترشح سینه و علائم ظاهری ندارم فقط یه گردی سفت به اندازه یه ح ...

چرا نمیری دکتر ؟ 

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی