2777
2789

سلام خواخرای گلم من ۲۰ سالمه درسته سنی ندارم ولی خب توی منطقه ی ما دخترا توی سن کم ازدواج میکنن یعنی من نزدیک به ۲۰۰ یا ۳۰۰تا خواستگار بدون اغراق داشتم و همه هم یا کارمند بانک بودن یا نظامی و سپاهی و...خلاصه ۸۰درصد همه کارمند و مومن و...ولی مشکل اینجاست که اونایی که مورد تایید هستن تا یه جایی که میریم بهم میخوره همین چند مدت پیشم قرار بود نامزد کنم ولی یه حس بدی یه دفعه ای بهش پیدا کردم و گفتم جواب منفی بدید بخدا خودم از این وضعیت خسته شدم طوری شده که دیگه همه ی اطرافیان بهم میگن جریان چیه بداد خودت برس هر چی کیسه خوبه رو دارم از دست میدم بخدا همین چند روز پیش مامانم برام گریه کرد گفت کاری از دستم برات برنمیاد و چته که میگی نه الکی..همه میگن بختت بسته اس و راهی ندارم هردعا نویسی رفتم همه گفتن بختتو بستن یه خانمی...شما همچین چیزی دیدید؟چیکار کردن؟؟بخدا من تو این سن چند بار بخاطر این موضوع ضربه ی بدی خوردم خسته شدم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ۱ چهارم ایران خاستگارت بودن واسه همینه پس واسه ما قحطی خاستگار بود😐😁

😭😭😭😭کاش لااقل یکیش درست میشد بخدا دیگه بقیه دارن فکر میکنن شاید خودم مشکلی دارم که بی دلیل جواب منفی میدم

شما الان باید دانشگاه بری درست رو تموم کنی چه وقته شوهره آخه؟

درسته عزیزم ولی اینجا رسمه دیگه دخترا برن بالای ۲۰ خواستگار درست و درمون گیرشون نمیاد..حالا من برمم دانشگاه میدونم بازم همین اشه و همین کاسه اگه کیسی پیدا بشه..‌.الانم کنکور دادم خدابخواد میرم دانشگاه امسال

حالا که خاستگارت زیاده منتظر باش هرکدوم به دلت نشست سنی نداری عجله برا چیه

😢حتی خانوادمم که میگفتن بزار بری دانشگاه و بعد ازدواج کن الان همه ناراحتن در حدی هست که دیگه همخ دارن بهم میگن اگه شماهم شرایط منو میدی واقعا تعجب میکردی

درسته عزیزم ولی اینجا رسمه دیگه دخترا برن بالای ۲۰ خواستگار درست و درمون گیرشون نمیاد..حالا من برمم ...

آهان.خب یخورده صبر کن.شما هم حق داری از خیلیا خوشت نیاد.اخلاقشون و رفتاراشون.ولی خب اینو بدون آدم ایده آل چه مرد چه زن وجود نداره.هرکسی به هر حال یه ایرادی داره.مهم اینه که در کل خوب باشه.خانواده خوب و با اصالت.اخلاق درست و محترمانه.با شخصیت.شغل آبرومند.زیاد سخت نگیر اگه این ویژگی ها رو داشت میتونی قبول کنی

زندگی فقط یه شوخی بچگانه بود...
ازوقتی دنیااومدی خاستگارداشتی 😐بیخیال عزیزم خب مقابله کن باتوکل به خدا یکی خوبشو انتخاب کن به حسای ...

نمیدونم اصلا چی شده نمیگمم که همه من مخالت میکنم مثلا چند مورد هم اونا مخالفت کردن و همه چیز بهم خورد