2777
2789
عنوان

دوستان اگ برم مشاوره تنهایی میتونه بهم بگه ک جدایی ب نفعمه یا زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 47 پست
الزایمر گرفتم خیلی چیزارو زود یادم میره.نیگه نباید تا اخر عمرنت مامان باباتو ببینی.هرچی فک میکنم نمی ...

نمیدونم چی بگم چون شرایط هر کسی فرق میکنه .ولی من حرفای مثله تو شنیدم و به عینه دیدم که کسی اینطوری رفتار میکرد و خیلیم باهامون نزدیک بود پدرم بود.متاسفانه مادرمم نتونست نه مشاوره بره نه کاری کنه .فقط عجولانه تصمیم نگیر و بیشتر با خودت فکر کن .همین زندگی اگر خراب بشه همون پدرومادر خیلی دیگه نمیخوان ببیننت.خیلیا هستن پدرو مادرشونو سال ها نمیبینن و اصلا هرکی تو یه کشور زندگی میکنه ولی بقیه مشکلاتتو قبول دارم .خدا کمکت کنه همونطور که خدا به ما کمک کرد و پدرم فوت کرد شاید این واس ما اخرین راه بود .امیدوارم واس تو هم بهترین اتفاق بیفته 

عزیز دلم میگ من خوب میشم ب شرط خوب شدن تو.نمیزاره خونوادمو ببینم.پریروز جوری زده ام ک الانم کل بدنم ...

خب واقعیتش من جای شما باشم یعنی بدون ذره ای شک طلاق میگیرم مگه اسیرشی مگه زندانی هستی چرا اجازه میدی همچین رفتاری کنه برو خانوادت هم که پشتتن شک نکن این مرد برای تو مرد زندگی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب واقعیتش من جای شما باشم یعنی بدون ذره ای شک طلاق میگیرم مگه اسیرشی مگه زندانی هستی چرا اجازه میدی ...

اینطور نگو که اونم یهو عجولانه تصمیم بگیره انشا... ک تو اون شرایط قرار نگیریم ولی همه چیز همینا ک میگه نیست.وقتی تو شرایط باشی همه چیز برات فرق میکنه...

نمیدونم چی بگم چون شرایط هر کسی فرق میکنه .ولی من حرفای مثله تو شنیدم و به عینه دیدم که کسی اینطوری ...

بخدا درد خودم یادم رفت.خیلی ناراحت شدم.ان شالله خدا روزای خوبشو نشونتون بده.ممنون ک وقت گذاشتی و حتی از زندگیت گفتی بهم

اینطور نگو که اونم یهو عجولانه تصمیم بگیره انشا... ک تو اون شرایط قرار نگیریم ولی همه چیز همینا ک می ...

من خودم مشکلاتمو گفتم عزیزم من خودمم تو فکر طلاقم آخه به نظر شما جایی که تا این حد آزادی هایی که حق مسلم یه آدمه از بین بره چقدر میشه زندگی کرد ازدواج باید باعث رشد و کمال بشه نه چیزی بشه برای عذاب و محدودیت میدونی چرا بهش گفتم طلاق چون تازه 22 سالشه الان کلی وقت داره برای ساختن یه زندگی جدید ولی 10 سال بعد کلی از فرصتاش پای این زندگی از بین رفتهاینو خودم میگم که 35 سالمه و 12 ساله ازدواج کردم

اینو میتونم.بخاطر بچمم ک شده همه چیو حتی مشکلای ریزمم و خوبیایی کوچیک پدرشم میگم

افرین کار درستی میکنی.همچی و بگو تا بهترین راحل رو بهت بده.شاید با همین مشاوره رفتنا زندگیت بهتر از قبل بشه نیازی به طلاقم نباشه. انشاءالله  که هرچی خیره پیش بیاد

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
من خودم مشکلاتمو گفتم عزیزم من خودمم تو فکر طلاقم آخه به نظر شما جایی که تا این حد آزادی هایی که حق ...

ممنون عزیزم.من میفهمم چی میگی.خودم خیلی ب این مساعل فکر میکنم.شاید بچگونه و خنده دار ب نظر بیاد ولی دلم لک زده واسه یه پیاده روی.ی پارک رفتن.ی دورهمی با خونواده یا دوستام.

افرین کار درستی میکنی.همچی و بگو تا بهترین راحل رو بهت بده.شاید با همین مشاوره رفتنا زندگیت بهتر از ...

ممنونک گلم.ان شالله بتونم دوباره کمی دوسش داشته باشم.تا وقتی دوسش داشتم همه چی برام قابل تحمل بود ولی الان هرلحظه در عذابم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1545682/1

عزیزم ممنون تاپیکتو خوندم.خیلی ازت خوشم اومد.راستی از حرفات ب نتیجه خوبی رسیدم ک چن ماهه دیگ صبر کنم و راهکارارو اجرا کنم شاید اتفاقی افتاد.فمیدم واسه طلاق دیر نیست و اخرین راهه.ممنون گلم ک انقد.احساس مسعولیت داری نسبت ب کسایی ک نمیشناسیشون

ممنونک گلم.ان شالله بتونم دوباره کمی دوسش داشته باشم.تا وقتی دوسش داشتم همه چی برام قابل تحمل بود ول ...

وقتی داری سعی میکنی قدم برداری یعنی دوسش داری امیدوارم شوهرت هم تعقیری کنه و زندگیتون درست شه.خوش حالم که میبینم یه نفر به جای تکرار جمله ی فقط طلاق داره برای زندگیش میجنگه.افرین به روح بزرگت😘

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
ممنون عزیزم.من میفهمم چی میگی.خودم خیلی ب این مساعل فکر میکنم.شاید بچگونه و خنده دار ب نظر بیاد ولی ...

سپیده ی عزیزم . حتتتتما اون تاپیکو مو به مو بخون باور کن خیلی کمکت میکنه و حتتتتما اینایی که اینجا گفتی رو براش بنویس . نه با تندی و طلبکارانه . با خوبی . اول یه چند تا خوبیاشو بگو بعد درد و دلتو بنویس . باور کن مردا عییین بچه ن . چطور تو اینقدر اینجا خوب حرف میزنی بعد نمیتونی حرفتو به شوهرت بگی . از حالا به بعد فقط و فقط خوبیاش بیاد در نظرت . اینقدرم نشین اینجا تاپیکای چرت و پرت طلاق و راهکار و مشاور و اینارو بخون . تو اگر الان نتونی زندگیتو جمع کنی مططططمئن باش تو هیچ زمان دیگه ای نمیتونی . یا علی بگو و باور داشته باش حله همه چی . تحت هیییییچ شرایطی ام کوتاه نیا و نا امید نشو . اصلا با خودت شرط کن هر مانعی جلوت اومد ورش داری بندازی اونور . ته اون نامه تم بنویس من آغوش گرم تو رو میخوام و باهاش آرامش میگیرم . جسم من تاب دست قویه تو رو نداره . یه چیز تو این مایه ها . حسابی شاخ بزار تو جیبش که شرمنده بشه خودش . نشد باز یه روز دیگه یه جور دیگه بگو . لطفا حتتتما اون تامیکم بخون و اسکرین بگیر . مطططمئنم انشالله زندگیت میشه مثل عسل چون تو انسان توانا و برازنده ای هستی و به این راحتی کوتاه نمیای 👌👌👌👌💝💝💝💝💝💝

سپیده ی عزیزم . حتتتتما اون تاپیکو مو به مو بخون باور کن خیلی کمکت میکنه و حتتتتما اینایی که اینجا گ ...

عزیز دلم همین امشب دلمو باهاش صاف کردم و همه چیو فراموش کردم ن اینکه فراموش کنما خودمو زدم فراموشی.رفتم بغلش کردم و ازش کلی تعریف کردم گفتم دلم برا اغوشت تنگ شده بود.باورت نمیشه شوک شده بود میگفت چجوری تو اومدی بغلم.چی شده.چشماش پر اشک شد.خیلی از خودم خجالت کشیدم ک انقد منتظرش گذاشتم.ب امید خدا و دلگرمیه شما دوستای خوبم تمام تلاشمو میکنم.ممنون ازت دوست گلم.ممنون ک وقت گذاشتی برام