2777
2789
عنوان

دوستان اگ برم مشاوره تنهایی میتونه بهم بگه ک جدایی ب نفعمه یا زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 47 پست
منم الان خیلی جدی دارم به طلاق فکر میکنم منم یه بچه دارم

اه شرایط خیلی سختیه خدا کمکمون کنه.کاش لاقل شوهر تو بچتو نخاد و راحت بده بهت.من تنها ترسم بچه امه ک میگه میکشم ازتون اگ ندیدن بهم.میگه قانونم سرم نمیشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1545682/1

اون تاپیکو چند صفحشو خوندم من 12 ساله ازدواج کردم 10 سال خوشبخت خوشبخت بودیم انقدر عاشق هم بودیم که نگو ولی 2 ساله اخلاق شوهرم عوض و کاملا غیر قابل تحمل شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=96319285]خب یکم تحقیق کن ببین اگ مشاوره داره اقدام کن ک مشاوره رو بگیری.کار خوبی میکنی که بی کله نمیری   ...[/QUOTEخیلی مغروره متاسفانه.میگه من دادگاه برم طلاقت میدم دیگ هیچیم حالیم نیس.چند روزه اخلاقش بهتر شده باهام ولی من دیگ سختمه زندگی کنم چون زده ام از همه چی.ذوقم و کور کرده.حتی دسپختمم دیگ قابل خوردن نیس.انقد بی حوصله شدم

اه شرایط خیلی سختیه خدا کمکمون کنه.کاش لاقل شوهر تو بچتو نخاد و راحت بده بهت.من تنها ترسم بچه امه ک ...

منم ترسم از همونه فقط ولی شوهرم جایی نداره یا چیزی نداره که بتونه بچه رو نگه داره

اون تاپیکو چند صفحشو خوندم من 12 ساله ازدواج کردم 10 سال خوشبخت خوشبخت بودیم انقدر عاشق هم بودیم که ...

ادامه شو حتما بخونید اتفاقا از صفحه حدود 15 یکی هست که میاد تجربیات جالبشو میگه و شوهرش اتفاقا شبیه مورد شماست 👌👌 لطفا بخونید همشو . 

[QUOTE=96319285]خب یکم تحقیق کن ببین اگ مشاوره داره اقدام کن ک مشاوره رو بگیری.کار خوبی میکنی که بی ...

خب اگ بهتر شده بذار همینطوری پیش بره تا این رفتار خوب واسش عادت بشه.لازم نیس طلاق همش تو سرت باشه عزیزم .اگر دیدی هیچ راه دیگه ای نیست اقدام میکنی .خداروشکر الان ک خوبه و انشا... خوب هم میمونید

ولی مشاوره یه طرفه به ادم کمک نمیکنه اگر خیییییلی مجبور شدی یبار امتحانش میکنی ولی دلتو به اون خوش نکن

خب اگ بهتر شده بذار همینطوری پیش بره تا این رفتار خوب واسش عادت بشه.لازم نیس طلاق همش تو سرت باشه عز ...

عزیز دلم میگ من خوب میشم ب شرط خوب شدن تو.نمیزاره خونوادمو ببینم.پریروز جوری زده ام ک الانم کل بدنم درد میکنه.کافره.اهل مشروبات.اهل تفریح نیست.بد اخلاقه .واسه هرچیزی ی قانون داره.نمیزاره بخونم.نمیزاره اهنگ گوش کنم.نمیزاره برم بیرون از خونه.دلم میخاد ی کم مستقل باشم.بخدا خستم.انگار بچشم تا زنش.هرروط بهم میگه خنگ.بی عرضه.اعتماد بنغسمو از دست دادم.

خب یکم تحقیق کن ببین اگ مشاوره داره اقدام کن ک مشاوره رو بگیری.کار خوبی میکنی که بی کله نمیری   ...

تو چه اصراری به مشاوره بعد دادخواست داری؟ قبل دادخواستم خودت میتونی بری مشاوره ..

عزیز دلم میگ من خوب میشم ب شرط خوب شدن تو.نمیزاره خونوادمو ببینم.پریروز جوری زده ام ک الانم کل بدنم ...

الزایمر گرفتم خیلی چیزارو زود یادم میره.نیگه نباید تا اخر عمرنت مامان باباتو ببینی.هرچی فک میکنم نمیتونم

تو چه اصراری به مشاوره بعد دادخواست داری؟ قبل دادخواستم خودت میتونی بری مشاوره ..

همسرش مشاوره سرخود نمیره.وقتی بشه حتی بزور با یکی حرف زد بنظرم ضرر نداره .ولی اینکه نتونی باهاش حرف بزنی و همه چی نابود شه خب ضرره!

خودت تصمیم نداری بیاریش پیش خودت:چند سالشه بچت؟

چرا 6 سالشه خونه هم به نام منه البته هنوز تصمیمم قطعی نیست برای طلاق دارم بهش فکر میکنم ولی اگه اون بگه طلاق منم میگم باشه ولی به میل خودم نمیخوام

چرا 6 سالشه خونه هم به نام منه البته هنوز تصمیمم قطعی نیست برای طلاق دارم بهش فکر میکنم ولی اگه اون ...

امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری عزیزم...خوبه باز پشتوانه مالی داری.من ک هیچی ب هیچی.