2777
2789
عنوان

هرکار میکنم نمیتونم ببخشمشون

424 بازدید | 18 پست

پدر شوهر و مادرشوهرم خیلی ما رو اذیت کردن خیلی...پول شوهرمو ک از بچگی میفرستادن سرکار بالا کشیدن ک بزرگ شد بهش خونه بدن...وقت ازدواج گفتن باید نصف پول خونه رو بدی ...6سال گذشت اونا هرسال ما رو از خونه بیرون میکردن و خونه رو میدادن دختراشون و هزار ماجرا...بشوهرم زور میگفتن ک همه کاراشون کنه وگرنه برا خونه اذیت میکردن...از عقد تا عروسی و تا اخر

هیچ وقت نتونستم ببخشم بظاهر خوبم باهاشون ولی هیچ وقت حتی وقتی دارم براش ارزوی سلامتی میکنم

الان سه ماه ی پاش بیمارستانه ی پاش خونه...پاش عفونت کرده و عملای زیاد شده ...از طرفی عذاب وجدان ک بدجنس نباشم و بدشون نخوام...از طرفی کاراشون یادم نمیره...نمیخوام بدشونو ارزو کنم ولی واقعا دست خودم نیس...وقتی حالش بدتر میشه اصلا ناراحت نمیشم

اصلا دوستشون ندارم

میگم تازه از دست فضولیاشون راحت شدم

نمیخوام گناه کنم

چ جوری کنار بیام

سعی کن ببخشی . اگه ببخشی ذهنو جسمت اروم میشه بقیش بسپار بخدا

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم بخاطر سختی هایی ک کشیدی....من با پدرشوهرم مشکل دارم...باز تو ظاهرا باهاشون خوبی من اصلا با پدرشوهرم خوب نیستم و هیچوقت نبخشیدمش

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

نمیشه کنار اومد 

موقع مریضی یا اتفاق بد خوشحال نمیشی اما ناراحتم نمیشی این کاملا طبیعیه چون انقدر دل شکستن که دلت نسبت بهشون سنگ شده

باران‌هم‌که‌باشی‌برای‌کاسه‌های‌وارونه‌کاری‌نمیشه‌کرد

اینم بگم ک پارسال راضی شد ک خونه رو بهمون بده یعنی برا خودش قیمت زد و مام سه تا قسط چک دادیم..چک اولی یکم طول کشید پاس بشه یعنی در حد دوهفته..هر روز زنگ میزدن و اعصاب خوردی...ته دلم میگفتم اگه حقتونه بگیرید وگرنه واقعا حروم تون.هیچ خوشی ازشون ندیدم...شوهر بیچاره ام خیلی بحرفشون بوده و هست...شده دوهفته ازکارش بزنه و خرحمالی اونا رو بکنه اونام تهش عوض تشکر دعوا راه مینداختن

خدا میدونه چقدر دلمو شکوندن...هیچ وقت دلم راضی نمیشه ازشون

بخشیدن دیگران اول لطف در حق خودتونه.چون این بغض و کینه ها باعث میشه ادم خودش و از درون بخوره.نفرت و کینه مثل سمی میمونه که تو وجود خودت بریزی.همه رو بریز بیرون.خودتو دیگران و ببخش و راحت زندگی کن

عزیزم عمر ما خیلی کوتاهه و این دنیا پوچه پوچه و زودگذر بخدا که ارزش نداره کینه شون به دل بگیری هرچند خوب درکت میکنم ...اما اگه اونا حالا باهاتون خوبن تو بگذر ...اون روزا گذشته ... حس بد مربوط به اون روزا رو بریز دور ..فراموش نکن ولی ببخش

نمیشه کنار اومد  موقع مریضی یا اتفاق بد خوشحال نمیشی اما ناراحتم نمیشی این کاملا طبیعیه چون ان ...

واقعا همین جورم

نمیخوام بد ذات باشم ولی دست خودم نیس...هیچ جوره نمیتونم

مادرشوهر منم خیلی تو بارداری و شیردهی اذیتم کرد خیلی کارم شده بود گریه اعصابم خیلی ضعیف شده بود داغون شده بودم الان مرتب در حال دکتر رفتن

خدا داره جوابش میده

شما خودت ناراحت نکن چوب خداس