من ی مشکلی دارم این که از اطرافیانم ی چیزایی میبینم اما بهشون نمیگم با این ک خیلی ناراحت میشم
الان شوهرم(تو عقد) من بخوام برم بیرون حتما باید بهش بگممم اما اون امروز عصر با داداشش رفتن تا جایی و من فهمیدم اما ب روش نیاوردم کلا زیاد نمیگه ک کجا میره و ادمی نیست ک سرو گوشش بجنبه
پس خودتو پیش شوهرت عزیز حفظ کن الکی بحث نکن دلسرد میشه
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
دقيقا همينه كافيه مرد رو تو دوران نامزدى عادت بدى به اينكه همش هرجا ميرى بهش خبر بدى و اجازه بگيرى ...
👌 حالا جدا از اینکه من کلا از همون مجردی این مدلی بودم حتی با خانوادم ، ولی کلا اعتقاد دارم از همون اول باید یه سری چیزارو با شریک زندگیت طی کنی ، به یه سری کارا عادتش بدی ، از اول هر جور بگیری تا اخر همون جور میره
مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊
نه عزیزم من اصلا اهل رقابت نیستم اما تو یه سری چیزها اعتقاد به برابری دارم مثلا مرد رو محق نمیدونم ...
منم معتقدم زن و مرد باید برابر باشن ولی خب جامعه اینو قبول نداره اقایونم قبولش ندارن ، من میگم حالا که نمیشه برابر شد پس میشه با سیاست که سلاح خانوماس 😂 هر طور که میخواییم بارشون بیاریم
مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊