2777
2789
عنوان

اگه ی چیزی ازش بخواین

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام باهاش در مورد این حرف بزنم ک بهم بگه و خیلی حرفای دیگه که تو دلم میمونه و همش دلم میگیره.کلا ...

اره شده ولی اشتباه میکنیم کوچکترین ناراحتیتو ابراز کن بهش قهر نکنا ولی بگو از چی ناراحت شدی فقط وقتایی که اونم عصبانیه نگو که بدتر از بد میشه

بگو همه چی متقابله بگی میگم نگی نمیگم! یادت باشه اول زندگی وقته ساختنه مردته من حتی شوهرم حلقه ن ...

گلم زندگی مسابقه نیس که اون هر کاری کرد تو بدترشو کنی ، بهتره با سیاست و مهربونی حرف بزنی هر مردی با مهربونی مثل موم میشه تو دستت ، بعدم دو نفر با دو تا شخصیت جدا که از بچگی تا بزرگی متفاوت شکل گرفتن و نمیتونی یه شبه عوض کنی همه چی راه داره

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊
میخوام باهاش در مورد این حرف بزنم ک بهم بگه و خیلی حرفای دیگه که تو دلم میمونه و همش دلم میگیره.کلا ...

بهش اعتماد داری اصلا کاریش نداشته باش مگه قراره مرد هرجا میره گزارش بده به زنش من اصلا برام مهم نییست 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
فكر كنم از اين ناراحته كه همسرش تمام رفت و آمد اش رو بايد بدونه و چك كنه اما خودش به استارتر هيچ خبر ...

ببین بحث چک کردن نییست اما خودم اصلا دوست ندارم بدون این ک بهش اطلاع بدم بدم جایی و دوست دارم اونم همینجووری باشه با بیرون رفتن مشکل ندارم فقط بم بگه

مردا نمیدونن باید چیکار کنن من چند ماهه دلم گل میخواد چند بارم بهش گفتم که خیلی دوست دارم اما یادش میره قبل ازدواج و‌بخصوص نامزدی همش میخرید میاورد الان  نمیخره من دلم ازین کارش میگیره

ببین بحث چک کردن نییست اما خودم اصلا دوست ندارم بدون این ک بهش اطلاع بدم بدم جایی و دوست دارم اونم ه ...

نمیگم بده نگو ولی عاتش نده من عادتش دادم بعد ۶سال عروسی خونه مامانمم بدون هماهنگی و... نمیتونم برم بد عادتش نکن برو ولی یجور فک نکنه سرخودی

مثلا من دوست دارم ک واسم کادو بگیره یا با یه چیز کوچولو خوشحولم کنه اما هیچ وقت تا حالت بهش نگفتم تا ...

بعضی از. مردا کلا اتفاقات روزمره و برای زنشون تعریف نمیکنن شوهرم از. این دسته بود

اینکه شما نمیتونی باهاش حرف بزنی یه رفتار منفعلانه هست اگر میتونی از یه مشاور برای اصلاح رفتارت کمک بگیر

در مورد کادو هم بهش بگو دوست دارم برام بخری ...

من چون خودم تجربه کردم هیچوقت حرف دلم و به شوهرم نزدم و خیلی ضربه خوردم و کلا مسیر زندگیم عوض شد و. شوهرم بهم گفت ارزو داشتم یه بار ازم چیزی بخوای ( شوهرم مغروره میگه ازم بخواه تا برات بکنم ) 

گلم زندگی مسابقه نیس که اون هر کاری کرد تو بدترشو کنی ، بهتره با سیاست و مهربونی حرف بزنی هر مردی با ...

نه عزیزم من اصلا اهل رقابت نیستم

اما تو یه سری چیزها اعتقاد به برابری دارم

مثلا مرد رو محق نمیدونم زن رو کنترل کنه

شوهرم نگه منم نمیگم

نه با لجبازی!بلکه کاملا منطقی