من ی مشکلی دارم این که از اطرافیانم ی چیزایی میبینم اما بهشون نمیگم با این ک خیلی ناراحت میشم
الان شوهرم(تو عقد) من بخوام برم بیرون حتما باید بهش بگممم اما اون امروز عصر با داداشش رفتن تا جایی و من فهمیدم اما ب روش نیاوردم کلا زیاد نمیگه ک کجا میره و ادمی نیست ک سرو گوشش بجنبه
میخوام باهاش در مورد این حرف بزنم ک بهم بگه و خیلی حرفای دیگه که تو دلم میمونه و همش دلم میگیره.کلا دلم ک میگیره جز گریه کار دیگه ای هم نمیتونم انجام بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ی بعضی وقتا ناراحت میشدم ازش ب روم نمیاوردم همه رو با هم جمع کردم ی شب ک رفته بود بیرون رو تخت دراز کشیدم نوشتم تو ی سر رسید روی سر رسید خودمو زدم ب خواب از بیرون اومد سر رسیدو برداشت خوند شروع کرد ب بوسیدنم میگفت نمیدونستم ناراحتی ازم بعد اون رفتارشو عوض کرد
گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900 هدف 60 75,150🧡
منم نامزدم ولی کاری بکنم یا جایی برم اصن خبر نمیدم چون کلا این مدلی بودم از دوران مجردی نامزدمم خبر داره ، ولی بیشتر اوقات خودش جایی بره به من اطلاع میده 😅
اگه میبینی اذیت میشی باهاش حرف بزن ولی انتظار نداشته باش بهت دقیق بگه کجا میره و چیکار میکنه
مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊