2777
2789
عنوان

اگه ی چیزی ازش بخواین

527 بازدید | 101 پست

من ی مشکلی دارم این که از اطرافیانم ی چیزایی میبینم اما بهشون نمیگم با این ک خیلی ناراحت میشم

الان شوهرم(تو عقد) من بخوام برم بیرون حتما باید بهش بگممم اما اون امروز عصر با داداشش رفتن تا جایی و من فهمیدم اما ب روش نیاوردم کلا زیاد نمیگه ک کجا میره و ادمی نیست ک سرو گوشش بجنبه

ولی خب من ناراحت میشم

میخوام باهاش در مورد این حرف بزنم ک بهم بگه و خیلی حرفای دیگه که تو دلم میمونه و همش دلم میگیره.کلا دلم ک میگیره جز گریه کار دیگه ای هم نمیتونم انجام بدم

از نظرتون چجوری شروع کنم

شما شده چنین حالتیو داشته باااشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تو خیلی وابسته ای

انگار هیچ کاری جزاینکه اون باهات حرف بزنه و گزارش ردو بدل کنین نداری

اینجوری زود جذابیتت از دست میدی

برای خودت فعالیت هایی تر نظر بگیر و زندگی خودتم داشته باش اینجوری خواستنی و جذاب تری

با داداشش رفت بیرون و تو ناراحت شدی؟؟؟؟ فکر نمیکنی حساسیتت بی دلیله؟

خب ببین این بار با داداششه وقتی سر کاره تو ی شهر دیگست میاد میگه ک اره من بیرون بودم الان اومدم

سعی کن از الان حرفاتو در ارامش یواش یواش بهش بزنی نزار حرفات رو خم جمع بشن و زندگیتون خراب بشه

خیلی آرام و منطقی بگو وقتی تو دوست داری من بهت خبر بدم منم دوست دارم خبر داشته باشم کجا میری . بگو خودت بهم بگو قبل اینکه خودم بفهمم یا بقیه بهم بگن

دستمو ول نکن🤲🏻
چجوری شرووع کنم؟؟؟

بهش بگو گلللل من یه خواهشی ازت دارم

من دوست دارم بدونم کجا میری با کی میری که فردا از بقیه نشنوم من و تو به سلامتی زن و شوهریم شوهری جان

یه بوسشم بکن 

یکم عشوه 

اونم میگه چشم عزیزم 

مریض بعد لطفا

تکیه گاهم فقط خداست ،در پناه خدا همه چیز شیرین میشه 

من ی بعضی وقتا ناراحت میشدم ازش ب روم نمیاوردم همه رو با هم جمع کردم ی شب ک رفته بود بیرون رو تخت دراز کشیدم نوشتم تو ی سر رسید روی سر رسید خودمو زدم ب خواب از بیرون اومد سر رسیدو برداشت خوند شروع کرد ب بوسیدنم میگفت نمیدونستم ناراحتی ازم بعد اون رفتارشو عوض کرد 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

منم نامزدم ولی کاری بکنم یا جایی برم اصن خبر نمیدم چون کلا این مدلی بودم از دوران مجردی نامزدمم خبر داره ، ولی بیشتر اوقات خودش جایی بره به من اطلاع میده 😅

اگه میبینی اذیت میشی باهاش حرف بزن ولی انتظار نداشته باش بهت دقیق بگه کجا میره و چیکار میکنه 

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊