2777
2789

یکی بیاد جواب بده 

پیام دادم بهشون اگه کلاهبرداریه بیخیال شم

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربوط به شمع سازیو ایناس

یه مورد بود کلاهبردادی بود

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
اگه کار میده که تو خونه انجام بدی ، فک نکنم کلاهبرداری باشه . مثلاً میخواد چیکار کنه که ترسیدی؟

اولش پول میگیره بهت وسایل مورد نیاز رو بده ..میگن پول میدی نمیفرسته یا الکی سر میدونن پولتم برنمیگردونن 

..بعضیام تعریف میکنن 

نمیدونم الان کی راست میگه

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
مربوط به شمع سازیو ایناس یه مورد بود کلاهبردادی بود

فقط شمع سازی نیست

چرم دوری 

پاکت پول 

بدلیجات و ....

از من گرفتن 50 تومن بجاش یه چی فرستادن ده تومنم نمی ارزید وقتی اعتراض کردم گفت پسبفرست پولتو بدیم  بعدش ندادن گفتن از موادمون استفاده کردی 

برای سلامتی مسافر توراهیم یه صلوات بفرستین

تاپیک گذاشتم که کارافرین 1400 کلاهبرداریه عکس از پی اماشون گذاشتم 

الانم با کمال پررویی تهدیدد میکنن ک شکایت میکنیم فک میکنه میترسم 

پولمو ک نداد هیچ همون بسته رو هم به بهونه پس دادن پولم پس فرستادم دیگه بلاکم کردن جواب ندادن بعدم گفتن تو هم جزو 15 هزار نفری که ازشون پول خوردیم تو هم روشون .با لهن مسخره هم گفتن اگر فکر میکنی شکایت کنی ب جایی میرسی برو شکایت کن

بچه ها توی اینستا گرام بزنین کارافرین 14000 عکس از کلی پی ام هاشون گذاشتیم که از خیلیها کلاهبرداری کردن خودشونم پیج دارن اما چون مردم کامنت میزارن زیرش تا همه متوجه کلاهبرداریشون بشن دستشون توی اینستا بسته است 

صاحبان این حساب ها هم هر چند وقت اسم شرکتشونو عوض میکنن قبلا گلسار بود

بعد شد اوزان تجارت خلیج فار 

بعدم کارافرین 1400

اسماشونم بتول حسینی 

مرتضی کیان فاطمه کیان 

همه وهمه کلاهبردارن اصلا چه کاری هست کهاز همه ی ایران کار بگیره از ایران خودرو و شرکتای بزرگ ک بالا تر نیست لطفا اعتماد نکنین 

پلیس فتی مبالغ کم رو پیگیری نمیکنه واسه همین پشتشون گرمه و روی دزدی ها وحق وناس هاشون اسم قانونی میزارن ولی در کل یه مشت حرومزاده ان