2777
2789
عنوان

کسانی که طلاق گرفتن بیان

203 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 

چند وقت بعد از طلاق حالتون خوب شد و مثل قبل شدین ؟ 

چند وقت بعدش ازدواج کردین ؟ 

پشیمون نیستین ؟ 

اگر دوست داشتین دلیل طلاق گرفتنتونم بگید 

ميشه لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شرایطت داره عزیزم من از اولشم حالم خوب بود تازه طلاقمم ۲ سال و نیم طول کشید🤦🏽‍♀️هنوزم ازدواج نکردم ۳ سالم هست جدا شدیم.،پشیمون نیستم ولی اگه برمیگشتم شاید کمتر اذیتش میکردم تو زندگی که کار به طلاق نکشه.

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾
بستگی به شرایطت داره عزیزم من از اولشم حالم خوب بود تازه طلاقمم ۲ سال و نیم طول کشید🤦🏽‍♀️هنوزم ازد ...

ببخشید اگ دوست داشتی جواب نده اما مگه چیکار کردی ک کار به طلاق کشید

من الان عقدم ولی دیگه انقدر مادرش وابستس و همه حا باهامون میاد دیگه بریدم خسته شدم الان تموم کنم بهت ...

من عاشق مادر شوهرم بودم بخدا ماه بود اصلا.الانم یواشکی میاد میبینیم همو😂

بستگی به شرایطت داره عزیزم من از اولشم حالم خوب بود تازه طلاقمم ۲ سال و نیم طول کشید🤦🏽‍♀️هنوزم ازد ...

خیلی دارم اذیت میشم همش دعوا نمیدونم چکار کنم دیگه خوش ب حالت که یه تصمیم قاطعانه گرفتی 

ميشه لطفا 
من عاشق مادر شوهرم بودم بخدا ماه بود اصلا.الانم یواشکی میاد میبینیم همو😂

خسته شدم ازش انقدر که هرجا و هر مسافرتی که میخوایم بریم با ما میاد خودش شوهر داره و شوهرشم خوب و سالمه 

ميشه لطفا 
ببخشید اگ دوست داشتی جواب نده اما مگه چیکار کردی ک کار به طلاق کشید

انقدر اذیتش کردم و لجباز و پر توقع و و لوس و یه دنده بودم اونم تا یه زمانی تحمل کرد بعدش رفت با یکی دیگه که من ادب شم مثلا😕

با اینکه خیانت کرد ولی منم خیلیییی مقصر بودم اصلا کوتاه نمیومدم

منم توی عقد جدا شدم بعد از جدایی انگار یه بار سنگین از روی دوشم برداشته شد و راحت شدم با این اخلاق و رفتار ای که داشت من برای ادامه بیشتر استرس داشتم هنوزم خوشحالم این کابوس تموم شد...بداخلاق ولگرد خودشیفته

منم توی عقد جدا شدم بعد از جدایی انگار یه بار سنگین از روی دوشم برداشته شد و راحت شدم با این اخلاق و ...

واقعا افرین بهت که ی انتخاب درست کردی و ی تصمیمه قاطعانه گرفتی من نمیدونم چکار کنم 😥😥😥

ميشه لطفا 
واقعا؟

بلهههه

میگم که خیلی ماهه بخدااا باهم استخر و خرید و اینجور جاها میریم میگه فقط پسرم نفهمه ناراحت میشه.