2777
2789
عنوان

خواهراااکمک

167 بازدید | 26 پست

امروزهمسرم تصادف کرده زده آینه ی یه پژو65پیاده شده بنده خداازوقتی اومده خونه ناراحته شام خوردخوابیدازیه طرف مادرش ازارثیه بچه هاکه پیشش امانته برداشته واسه پسرکوچیکه 460داده خونه گرفته اینم همش میگه یه قرون کمک من نمیکنه نگین بره ارث روبگیره چون نمیشه فقط دعوامیشه ومادرش بیشترمیده به کوچیکه قانونی هم نمیشه چون حسابای پدرشوهرموخالی کرده ازیه طرفم سه روزه ازمن رابطه میخوادمن قبول نکردم حالاانقدمطلوم خوابیده به نظرتون چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکنی هنر کردی رابطه میخواد قبول نکردی؟! مگه قبول کردنیه. هر وقت شوهر آدم میاد جلو خب شروع میشه دیگه. والا خودم همیشه شروع میکم هیچوقتم بهم نه نمیگنه 😑 مگه قبول کردنیه اخه

بیا قسمت کنیــــم دردی که داری🌻💞       ‌               که تو کوچک دلــــــی طاقت نداری🍀

خب چرا قبول نکردی میدونم فضولیه عزیزم ولی وقتی میگی انقد شرایطش بده حداقل شما پشتشو خالی نکن 

زندگي رادوباره جاري نموده اي پرشور،زيبا و روان دنياي با تو بودن در اوج هميشه هايم جان ميگيرد
فکر میکنی هنر کردی رابطه میخواد قبول نکردی؟! مگه قبول کردنیه. هر وقت شوهر آدم میاد جلو خب شروع میشه ...

همه سندروم قبل قاعدگی دارن من بعدقاعدگی دارم بعدپریودغم عالم تودلمه اصلاحوصله هیچ کی روندارم