2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدشم وسایلش روبرداشتن وماشین رویکجا توافتاب ول کردن بچه هم طفلک بعد دوروز پیداشدکه متلاشی شده بود

مگه این اتفاق ی سال پیش نیوفتاده بود من خیلی وقته فهمیدم ک ماشین دزد برده بعد گذاشته بیابون رفته بچه 8 ماه 

من خبری رو پارسال می خوندم که خانومه سممد داشت ،یه چیزی تو خونه جا گذاشته بود ،پسرشو عقب نشونده بود ...

چ جوری یعنی مرده؟؟

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃

واسه همه مامان بودناش مرسی.واقعا نبود بچرو حس نکرده یا فکر نکرده شیشه بالا باشه هلاک میشه.واقعا که  

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

بچه ها عجیبه اخه بچه 6 ساله نمیتونسته درو وا کنه؟سر و صدا کنه  با دست بزنه به شیشه یکیو صدا کنه؟

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

من سه سال پیش تو کانال خبر ترکیه دیدم 

تابستون بود، میگفت مادره ظاهرا امتحان یا ه چیزی داشته تو دانشگاه، ماشینشو عجله ای نگه میداره و بدو میره دانشگاه و چون عجله داشته بچه خواب بوده بچه شو فراموش میکنه تو ماشین میمونه بچه،  سه ساعت تو گرمای تابستون و زیر آفتاب، بچه سه ساله از گرما خفه شده بود و مرده بوده