2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم وسایلش روبرداشتن وماشین رویکجا توافتاب ول کردن بچه هم طفلک بعد دوروز پیداشدکه متلاشی شده بود

مگه این اتفاق ی سال پیش نیوفتاده بود من خیلی وقته فهمیدم ک ماشین دزد برده بعد گذاشته بیابون رفته بچه 8 ماه 

من خبری رو پارسال می خوندم که خانومه سممد داشت ،یه چیزی تو خونه جا گذاشته بود ،پسرشو عقب نشونده بود ...

چ جوری یعنی مرده؟؟

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃

واسه همه مامان بودناش مرسی.واقعا نبود بچرو حس نکرده یا فکر نکرده شیشه بالا باشه هلاک میشه.واقعا که  

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

بچه ها عجیبه اخه بچه 6 ساله نمیتونسته درو وا کنه؟سر و صدا کنه  با دست بزنه به شیشه یکیو صدا کنه؟

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

من سه سال پیش تو کانال خبر ترکیه دیدم 

تابستون بود، میگفت مادره ظاهرا امتحان یا ه چیزی داشته تو دانشگاه، ماشینشو عجله ای نگه میداره و بدو میره دانشگاه و چون عجله داشته بچه خواب بوده بچه شو فراموش میکنه تو ماشین میمونه بچه،  سه ساعت تو گرمای تابستون و زیر آفتاب، بچه سه ساله از گرما خفه شده بود و مرده بوده