2777
2789
عنوان

خرید لباس از تهران 😁😁😁

392 بازدید | 28 پست

سلام خانومای عزیز من هفته ی بعد میام تهران و میخوام واسه خودمو بچه هام لباس بخرم ترجیحا قیمت مناسب

لطفا بازارایی که لباسای قشنگ و مناسب داره بهم معرفی کنین ممنونم😘😘😘😘😘

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)

من هروقت میرم لباس بخرم قیافم نامیزون میشه یعنی هیچی بهم نمیاد😳

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاساژ کوروش بهترینه اما قیمتاش بالا هست من میرم تهران از اونجا خرید میکنم همیشه

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

کوچه برلن. نازی آباد. امامزاده حسن 

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 
چرا عزیزم

نمیدونم زشت میشم لباسابهم نمیاد 

پاساژ کوروش بهترینه اما قیمتاش بالا هست من میرم تهران از اونجا خرید میکنم همیشه

نه من قیمت بالا بخوام بگیرم همینجا که هستم زیاد داره

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)