2777
2789
عنوان

کممممممکککک شپش گرفتمممم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 53 پست

برو بهداشت بهت شامپو میدن باید دوبار به فاصله یک هفته استفاده کنی ،بعد اولین شامپو هم بده یکی همه تخمارو ازتو‌موهات دراره.

روزها گذشت وَ من نسبت به آدم های اطرافیانم محتاط تر شدم.روزها گذشت وَ من فهمیدم آدم ها حق دارند.تا یک جایی و یک روزی دوستمان داشته باشند،و بودنشان دَر کنارت تاریخ انقضا دارد از وقتش که بگذرد حتی اگر هم بخواهی عطر وَ طعمی اضافه کنی بوی فاسد شدن رابطه به مشامت می رسد.روزها گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کَس بعید نیست.آدم ها با منطق خود وارد زندگیتـان می شوند وَبا بی منطق ترین حالت ممکن زندگیتان را ترک می کنند؛آدم هارا در رابطه هایتان آزاد بگذاریدوَ هیچ عشق و محبّتی را گدایی نکنید.باور کنیم اُبهت عشق با پاشویه کردن رابطه ای که نفس های آخرش رامی کِشد می ریزد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهاتو سه سانتی کوتاه کن و رختخواباتم بشور و بنداز جلو آفتانپب چندروز. حتما یکی از نزدیکات داره و از ...

چشم. فقط یه چیز موهام خیلیییی پرپشته اونشو چیکار کنم😢😢فک کنم واسه همین پرپشتیش سخت بره از موهام

چشم. فقط یه چیز موهام خیلیییی پرپشته اونشو چیکار کنم😢😢فک کنم واسه همین پرپشتیش سخت بره از موهام

تیغ پیتاز نداری کم پشتشون کنی تا زمانی کنی مشکلت حل میشه؟

هیچ میدانی چرا چون موج، در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟ زانکه بر این پرده تاریک، این خاموشی نزدیک، آنچه میبینم نمیخواهم، وانچه میخواهم نمیبینم

کل سرت رو سس بزن مثل موقعی که رنگ میکنی با پلاستیک و روسری ببند تا صبح همه شپش ها خفه میشن میمیرن  بعد صبح تو حموم با شونه دونه ریز شونه کن .هر روز موهاتو چرب کن با روغن زیتون و شونه کن چون اگه تخمشون خارج نشه از سرت دوباره پر سرت میشه شپش