2777
2789

بچتون اضافه وزن داره؟ضعیفه بنیه بچتون؟استخون بندیشون چطوره؟ازنظرهوشی درچه حدن؟تندنند مریض میشن؟

میشه جوابمو بدین؟خیلی نگران بچمم هرسری شیرخشک میدم عذاب وجدان دارم😭

مخصوصا اطرافیان همش میگن شیرخشک بچه رو ضعیف میکنه پف میده به بچه😭

خب من چیکارکنم بچم سینمو نمیگیره😭

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی من بیزارم اراین جمله هایی ک نوشتی 

من بچه اولم شیرخودموخوردکارش ب بیمارستان کشیدالرژی این داستاناک بعدخشک دادم خوب شداتقاقاخیلیم بنیش قویه 

ب دومی هم از۱۵روزگی خشک دادم 

جفتشون خوبن این حرفاکدومه احه عقط شیرمادرهرکی داده شیرش خوبه بده نوش جونش ولی وقتی نداری بدون عذاب وجدان بروشیرخشک بده نوش جونش بچه بایدسیربشه اتفاقاشیرخشکای الان ازنظرویتامین وموادمعدنی کاملاغنی شده هستن خیالت راحت 

وخدایی که بشدت کافیست
یعنی من بیزارم اراین جمله هایی ک نوشتی  من بچه اولم شیرخودموخوردکارش ب بیمارستان کشیدالرژی این ...

نصف اینا رو نوشتم پستت و دیدم دیگه ارسال نکردم 

چون توپم پر بود حیلی میخاستم تایپ کنم 

مرسی 😆

من شیرم کمه دارم عذاب میکشم  پسرم شیرخشک قبول نمیکنه حاضرم دیگه سینمو پس بزنه شیرخشکی شه کی گفته شیر مادر خوبه الان من ی مادرم شیرم نه قوت داره نه چیزی بچمم همش گشنس  یکی شیرش خوبه ب اون دیگه کاری ندارم

یعنی من بیزارم اراین جمله هایی ک نوشتی  من بچه اولم شیرخودموخوردکارش ب بیمارستان کشیدالرژی این ...

تواین یه ماه بخاطر شیرنخوردن پسرم اندازه ده سال پیرشدم

واقعا دلم اروم شد باحرفت

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

همش الکیه. راحت بهش بده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اطرافیانتون چقد تو عهد بوق گیر کردن 😂😂😂

اره مادرشوهرم خیلی رو عصابمه همچنین جاریام

نمیدونی منو دق دادن 😭هی میگن فقط شیر مادر

نصف اینا رو نوشتم پستت و دیدم دیگه ارسال نکردم  چون توپم پر بود حیلی میخاستم تایپ کنم  م ...

عه خب میفرستادی دیگه عزیزم😒😃

من شیرم کمه دارم عذاب میکشم  پسرم شیرخشک قبول نمیکنه حاضرم دیگه سینمو پس بزنه شیرخشکی شه کی گفت ...

منم مشکل شمارو دارم ب علاوه ک رفلاکسی هم هس خیلی کم میخوره😞☹

خداجون مرسی بابت عیدیه قشنگت😍😘الهی قسمت همه ی منتظرا شه ...
نصف اینا رو نوشتم پستت و دیدم دیگه ارسال نکردم  چون توپم پر بود حیلی میخاستم تایپ کنم  م ...

میدونی اخه تعصب الکی دارن یسریامیگن الابلافقط شیرمادر

دیگ نمیگن مادری ک شیرش کمه یاکیفیت نداره اخه ب چ قیمتی 

من خودم عاشق شیرخشکم بچم قشنگ سیرمیشه قشنگ میخایه وزنش خوبه خودم کلی انرژی دادم بش برسم 

همیناکافیه 

سلامتی هم ک بستگی ب ژننتیک بچه دارومراقبت مادر

اگ غیراین بوداصلاشیرخشک اختراع نمیشدک پس کاربردش براماهست بماندک یسریابخاطرپولش هم میگن مخصوصاخانواده شوهر

پریشب رفتیم ویلای خاله شوهرم دو  س تاشون گفتن توک س ی ن هات گندن چراشیرندادی یراست گفتم حوصله نداشتم دلم خنک شدااااادیگ دهنشونوبستن والابشماچه اخه دلم خواست بدم 

وخدایی که بشدت کافیست
من شیرم کمه دارم عذاب میکشم  پسرم شیرخشک قبول نمیکنه حاضرم دیگه سینمو پس بزنه شیرخشکی شه کی گفت ...

من شیرم خوبه وچربه ولی حیف بچم نمیگیره دوس داشتم شیرخودمم میخورد

البته باشیردوش میدوشمو میدم